Slika izdelka Echinaforce® žvečljive tablete
Znak registrirano zravilo - Echinaforce® žvečljive tablete

Dobro je vedeti:

Brez laktoze Brez glutena

Žvečljive tablete Echinaforce s prijetnim okusom pomaranče so zdravilo zeliščnega izvora za preventivo ter lajšanje simptomov prehlada in sorodnih obolenj.
 

Zdravilo Echinaforce v obliki žvečljivih tablet je še posebej primerno za otroke, stare 4 leta in več, zaradi prijetne naravne arome pomaranče.  Priporočamo, da žvečljive tablete prežvečite ali raztopite v ustih, lahko pa jih tudi pogoltnete z manjšo količino vode.

Echinaforce žvečljive tablete lahko služijo tako preventivi, kot tudi lajšanju simptomov ob prehladnih in drugih sorodnih virusnih obolenjih. Pomembno je le, da jih vzamemo takoj ob prvih znakih bolezni, saj bo tako odziv imunskega sistema pravočasen, znaki in potek bolezni pa blažji.

Pomembno: delovanje zdravila je dokazano v okviru lastnih kliničnih študij.

Več o zdravilu si lahko preberete tukaj. Na www.avogel.si si lahko preberete tudi Zgodbo o echinaceji.

Proizvaja: A. Vogel AG, Švica

Izdelek je na voljo v vseh lekarnah in specializiranih prodajalnah. V kolikor je zaloge v lekarni zmanjkalo, prosite vašega farmacevta, naj vam izdelek naroči in v 24 urah vas bo čakal v lekarni.

Navodilo za uporabo

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom. Navodilo je brezplačno na voljo tukaj ( PDF datoteka).

Video vsebine

Sorodni izdelki