Slika izdelka Echinaforce® Duo tablete
Znak registrirano zravilo - Echinaforce® Duo tablete

Dobro je vedeti:

Vsebuje laktozo Brez glutena

 Echinaforce® Duo je zdravilo iz izbranih delov škrlatnega ameriškega slamnika, z večjo koncentracijo učinkovin, ki omogoča manj dnevnih doziranj. 

Echinaforce® Duo je zdravilo rastlinskega izvora. Da je zdravilo pridobilo uradni status zdravila, je bila dokazana njegova kakovost, varnost in učinkovitost. Gre za zdravilo, ki je pripravljeno iz sveže zeli ter korenine škrlatnega ameriškega slamnika (Echinacea purpurea). Zdravilo Echinaforce® Duo zaradi večjega odmerka zdravilnih učinkovin omogoča enostavnejše jemanje le dvakrat dnevno po eno tableto.

Uporabo zdravila Echinaforce® Duo svetujemo za preventivo pred virusnimi okužbami dihal ter za boljšo imunsko odpornost. Kadar že zbolimo, si z jemanjem zdravila Echinaforce® Duo lahko pomagamo k lažjemu in hitrejšemu prebolevanju prehlada in prehladu sorodnih virusnih okužb dihal.

Več o zdravilu si lahko preberete tukaj. Na www.avogel.si si lahko preberete Zgodbo o ehinaceji.

Proizvaja: A. Vogel AG, Švica

Navodilo za uporabo

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom. Navodilo je brezplačno na voljo tukaj ( PDF datoteka).

Sorodni izdelki