Echinaforce® Duo tablete

Slika izdelka Echinaforce® Duo tablete

Znak registrirano zravilo - Echinaforce® Duo tablete

 Echinaforce® Duo je zdravilo iz izbranih delov škrlatnega ameriškega slamnika, z večjo koncentracijo učinkovin, ki omogoča manj dnevnih doziranj. 

Echinaforce® Duo je zdravilo rastlinskega izvora. Da je zdravilo pridobilo uradni status zdravila, je bila dokazana njegova kakovost, varnost in učinkovitost. Gre za zdravilo, ki je pripravljeno iz sveže zeli ter korenine škrlatnega ameriškega slamnika (Echinacea purpurea). Zdravilo Echinaforce® Duo zaradi večjega odmerka zdravilnih učinkovin omogoča enostavnejše jemanje le dvakrat dnevno po eno tableto.

Uporabo zdravila Echinaforce® Duo svetujemo za preventivo pred virusnimi okužbami dihal ter za boljšo imunsko odpornost. Kadar že zbolimo, si z jemanjem zdravila Echinaforce® Duo lahko pomagamo k lažjemu in hitrejšemu prebolevanju prehlada in prehladu sorodnih virusnih okužb dihal.

Več o zdravilu si lahko preberete tukaj. Na www.avogel.si si lahko preberete Zgodbo o ehinaceji.

Proizvaja: Bioforce AG, Švica

Dobro je vedeti:

Navodilo za uporabo


Pred uporabo zdravila natančno preberite priloženo navodilo. O tveganjih in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. Navodilo je brezplačno na voljo tukaj ( PDF datoteka).

© 2006-2019 FARMEDICA d.o.o. Ljubljana. Vse pravice pridržane. Izvedba Futurmedia.