Slika izdelka Echinaforce® tablete
Znak registrirano zravilo - Echinaforce® tablete

Dobro je vedeti:

Vsebuje laktozo Brez glutena

Zdravilo rastlinskega izvora Echinaforce v obliki tablet je namenjeno preventivi ali spodbujanju optimalnega delovanja imunskega sistema pri prehladnih obolenjih.

Registrirano zdravilo Echinaforce® ima s študijami dokazano delovanje na imunski sistem, ki se kaže v izboljšani odpornosti organizma.

Z jemanjem zdravila Echinaforce® pomagamo organizmu, da postane manj dovzeten za prehladna in sorodna virusna obolenja, ki jih prepoznamo po kašlju, nahodu, bolečem grlu, mišičnih bolečinah … Zdravilo je primerno za preventivno uporabo, kadar smo bolj izpostavljeni virusnim infekcijam kot tudi ob sočasni uporabi ob jemanju antibiotikov ali simptomatskem zdravljenju viroz, skratka vedno, ko želimo podpreti delovanje našega imunskega sistema.

Tablete so primerne tudi za otroke od 4.leta starosti dalje.

Pomembno: delovanje zdravila je dokazano v okviru lastnih kliničnih študij.

Proizvaja: A. Vogel AG, Švica

Izdelek je na voljo v vseh lekarnah in specializiranih prodajalnah. V kolikor je zaloge v lekarni zmanjkalo, prosite vašega farmacevta, naj vam izdelek naroči in v 24 urah vas bo čakal v lekarni.

Več o zdravilu si lahko preberete tukaj. Na www.avogel.si si lahko preberete tudi Zgodbo o echinaceji.

Navodilo za uporabo

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom. Navodilo je brezplačno na voljo tukaj ( PDF datoteka).

Sorodni izdelki