Slika izdelka Salvisan® pršilo
Znak registrirano zravilo - Salvisan® pršilo

Dobro je vedeti:

Brez laktoze Brez glutena

Salvisan® je tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora, za pomoč pri vnetju žrela ter ustne votline.

Salvisan® je tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora, ki vam bo pomagalo odpraviti simptome vnetega žrela, kot so: bolečine in praskanje v žrelu, oteženo požiranje in bolečine pri govoru.

Učinkovit je tudi pri ostalih vnetjih v ustni votlini, na primer: vnetju obzobnih tkiv, vnetju, ki je prisotno pri razjedah ali aftah.

Salvisan® je pripravljen na osnovi treh ekstraktov in sicer iz zeli ter korenine škrlatne ehinaceje (Echinacea purpurea) ter navadnega žajblja (Salvia officinalis), za katere so dokazani protivnetni, protibakterijski in protivirusni učinki.

Na voljo brez recepta v lekarnah in specializiranih prodajalnah.

Več o zdravilu Salvisan® si lahko preberete tukaj.

Uporaba, odmerjanje, sestava

Z uporabo zdravila Salvisan® pričnite takoj, ko opazite prve znake vnetja žrela ali drugih vnetij v ustni votlini. Salvisan® je na voljo v obliki pršila brez potisnega plina. Njegova uporaba je enostavna – s pritiskom na pršilko ga nanesete na vneto področje in sicer šestkrat do desetkrat dnevno po 2 vpiha.

Zdravilo Salvisan® lahko uporabljate odrasli in mladostniki, starejši od 12 let.

Navodilo za uporabo

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom. Navodilo je brezplačno na voljo tukaj ( PDF datoteka).

Video vsebine

Pogosta vprašanja

Ublažitev bolečine pri vnetem žrelu nastopi v zelo kratkem času po uporabi zdravila Salvisan. Priporočamo, da začnete z uporabo zdravila takoj po pojavu prvih simptomov.

Če se po 3-4 dneh uporabe zdravila Salvisan ne izboljšajo, se posvetujte z zdravnikom. Po izključitvi bolezni, ki bi zahtevale druga zdravila, lahko uporabljate zdravilo Salvisan do popolnega izboljšanja vnetja žrela.

Ne.

Ker ni dovolj podatkov o varnosti zdravila med nosečnostjo in dojenjem, uporabe zdravila v teh obdobjih ne priporočamo.

Zdravilo je primerno za mladostnike od 12. leta starosti dalje.

Ne.

Ne.

Sorodni izdelki