Slika izdelka Salvisan® pršilo
Znak registrirano zravilo - Salvisan® pršilo

Dobro je vedeti:

Brez laktoze Brez glutena

Salvisan® je tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora, za pomoč pri vnetju žrela ter ustne votline.

Salvisan® je tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora, ki vam bo pomagalo odpraviti simptome vnetega žrela, kot so: bolečine in praskanje v žrelu, oteženo požiranje in bolečine pri govoru.

Učinkovit je tudi pri ostalih vnetjih v ustni votlini, na primer: vnetju obzobnih tkiv, vnetju, ki je prisotno pri razjedah ali aftah.

Salvisan® je pripravljen na osnovi treh ekstraktov in sicer iz zeli ter korenine škrlatne ehinaceje (Echinacea purpurea) ter navadnega žajblja (Salvia officinalis), za katere so dokazani protivnetni, protibakterijski in protivirusni učinki.

Več o zdravilu Salvisan® si lahko preberete tukaj.

Proizvaja: A. Vogel AG, Švica

Izdelek je na voljo v vseh lekarnah in specializiranih prodajalnah. V kolikor je zaloge v lekarni zmanjkalo, prosite vašega farmacevta, naj vam izdelek naroči in v 24 urah vas bo čakal v lekarni.

Uporaba, odmerjanje, sestava

Z uporabo zdravila Salvisan® pričnite takoj, ko opazite prve znake vnetja žrela ali drugih vnetij v ustni votlini. Salvisan® je na voljo v obliki pršila brez potisnega plina. Njegova uporaba je enostavna – s pritiskom na pršilko ga nanesete na vneto področje in sicer šestkrat do desetkrat dnevno po 2 vpiha.

Zdravilo Salvisan® lahko uporabljate odrasli in mladostniki, starejši od 12 let.

Navodilo za uporabo

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom. Navodilo je brezplačno na voljo tukaj ( PDF datoteka).

Video vsebine

Pogosta vprašanja

Ublažitev bolečine pri vnetem žrelu nastopi v zelo kratkem času po uporabi zdravila Salvisan. Priporočamo, da začnete z uporabo zdravila takoj po pojavu prvih simptomov.

Če se po 3-4 dneh uporabe zdravila Salvisan ne izboljšajo, se posvetujte z zdravnikom. Po izključitvi bolezni, ki bi zahtevale druga zdravila, lahko uporabljate zdravilo Salvisan do popolnega izboljšanja vnetja žrela.

Ne.

Ker ni dovolj podatkov o varnosti zdravila med nosečnostjo in dojenjem, uporabe zdravila v teh obdobjih ne priporočamo.

Zdravilo je primerno za mladostnike od 12. leta starosti dalje.

Ne.

Ne.

Sorodni izdelki