Predstavitev

Predstavitev

V Farmedici smo v celoti usmerjeni k zdravilom in preparatom brez recepta, kjer so razen redkih izjem, »srce in duša« naše aktivnosti zdravila in preparati rastlinskega izvora, namenjena samozdravljenju.

Svoje delo usmerjamo k uvajanju preizkušenih in učinkovitih zdravil.

Prepričani smo, da so zdravila iz rastlin, pogosto jih poimenujemo tudi naravna oz. zelena zdravila, primerna za učinkovito zdravljenje mnogih obolenj, težav in simptomov. Pogosto so obravnavana kot pomožna zdravila, kar je le pol resnica. Med njimi je namreč kar nekaj takih, ki predstavljajo osnovno terapijo in nimajo primerljivih zdravil med sinteznimi zdravili, torej ne opravljajo le pomožne naloge, temveč so zdravilo »prvega izbora«. Tem še posebej velja naša pozornost, zato aktivno sodelujemo z vodilnimi svetovnimi proizvajalci zdravil rastlinskega izvora.

Verjamemo, da je za pravilno in varno uporabo zdravil za samozdravljenje pomembno, da jih uporabniki natančno poznajo. Dobro in pregledno obveščanje tako uporabnikov kot stroke je ena od naših osnovnih aktivnosti. K temu sodijo tako informacije o učinkih kot tudi o opozorilih pri uporabi zdravil rastlinskega izvora.

Naše delo ne pojmujemo kot doseganje nekega končnega cilja, temveč predvsem kot pot, na kateri želimo širši družbi, v kateri delujemo, prenesti čimveč uporabnih znanj o samozdravljenju z naravnimi zdravili in zdravem načinu življenja.

Naj zaključimo z mislijo Alfreda Vogla, pionirja naravnega zdravljenja in človeka, ki je vseskozi zagovarjal življenje v ritmu narave:

»Človek sicer pomaga, a samo narava nas lahko pozdravi.«

Veliko zdravih dni vam želimo! Ekipa Farmedice.

Kontakt

Farmedica d.o.o.
Leskoškova 12
1000 Ljubljana

T: ++386(0)1.5240216
F: ++386(0)1.5240214
farmedica@farmedica.si

Za Vašo boljšo izkušnjo in kakovostne vsebine naša spletna stran uporablja t.i. piškotke (več o tem). Prosimo, strinjajte se z namestitvijo piškotkov v vaš brskalnik.    

Strinjam se