Slika izdelka Ohropax Classic - voščeni čepki A12

Ohropax Classic - voščeni čepki s prilagodljivo obliko za odlično tesnjenje sluhovoda ter  zaščito pred hrupom in vdorom vode. 

Pakiranje

V embalaži po 12 čepkov.

KRATKA PREDSTAVITEV:

Ime Ohropax je praktično postalo sinonim za ušesne čepke. Družinska tradicija in prvi patentirani ušesni čepki segajo že v daljno leto 1907.

Prvi čepki Ohropax so bili narejeni iz posebnega voska in z nekaj izboljšavami v teku let so vam na voljo tudi sedaj.

Ker je vosek lepo gnetljiv, se zelo dobro prilagodijo individualni obliki zunanjega dela sluhovoda, zaradi česar dobro zaščitijo pred hrupom in vodo. Pri slednji zaradi lastnosti materiala ne omogočajo popolne zatesnitve, zato niso primerni za potapljanje.


Učinkovitost zaščite čepkov lahko močno zmanjša neupoštevanje navodil!

Proizvajalec: Ohropax GmbH, Wehrheim, Nemčija

Izdelek je na voljo v vseh lekarnah in specializiranih prodajalnah. V kolikor je zaloge v lekarni zmanjkalo, prosite vašega farmacevta, naj vam izdelek naroči in v 24 urah vas bo čakal v lekarni.

Uporaba, odmerjanje, sestava

Čepek je ovit v vato, ki jo pred uporabo odstranite. Nežno ga vstavite v zunanji del sluhovoda in z blagim gnetenjem prilagodite obliki sluhovoda. Po uporabi čepek odstranite in odvržite. Ȉepek je namenjen enkratni uporabi.

Namen: meditacija, migrena, sproščanje, spanje, študij, branje, potovanje in letenje

Zmanjšana jakost zvoka: 22 dB

Narejeni iz bombažne volne, namočene v mešanici vazelina in različnih parafinskih voskov.

Video vsebine

Sorodni izdelki

Za Vašo boljšo izkušnjo in kakovostne vsebine naša spletna stran uporablja t.i. piškotke (več o tem). Prosimo, strinjajte se z namestitvijo piškotkov v vaš brskalnik.    

Strinjam se