Slika izdelka Ohropax Multi - čepki za večkratno uporabo A2

Ohropax multi so silikonski čepki za večkratno uporabo, z izvodili z vrvico za enostavno nameščanje ter odstranjevanje.

Pakiranje

V embalaži po 1 par.

KRATKA PREDSTAVITEV:

Ime Ohropax je skoraj sinonim za ušesne čepke. Družinska tradicija in prvi patentirani ušesni čepki segajo že v daljno leto 1907.

Ušesni čepki OHROPAX Multi so praktični in vsestransko uporabni pri krajši izpostavljenosti hrupu. Uporabite jih lahko pri delu v delavnici, na delovnem mestu, pri poslušanju glasne glasbe in podobno.

Čepki so anatomsko oblikovani. Izdelani so iz prijetne in mehke umetne snovi, z zračnimi lamelami ob strani. V notranjosti čepka je paličica, s pomočjo katere čepek lažje vstavite in odstranite iz ušesa. S priročnim trakom si čepka lahko namestite okoli vratu in ju imate vedno na dosegu roke.

Proizvajalec: Ohropax GmbH, Wehrheim, Nemčija

Učinkovitost zaščite čepkov lahko močno zmanjša neupoštevanje navodil!

Izdelek je na voljo v lekarnah in specializiranih prodajalnah. V kolikor je zaloge v lekarni zmanjkalo, prosite vašega farmacevta, naj vam izdelek naroči in v 24 urah vas bo čakal v lekarni.

OHROPAX Multi odlikuje veliko prednosti:

  • ušesni čepki ne povzročajo neprijetnega potenja in pritiska na uho, kot npr. zaščitne slušalke
  • udobno nošenje, tudi če imate očala
  • lahko jih kombinirate z zaščitno čelado, očali in slušalkami
  • govor in opozorilni signali so še vedno slišni. Ȉepki zvok sicer zadušijo, vendar ga ne izključijo popolnoma.

Včasih je potrebno nekaj časa, da se čepkov navadite, zato svetujemo, da čas nošenja čepkov postopoma podaljšujete. V redkih primerih lahko slišite svoj srčni utrip, vendar občutek že po krajšem nošenju izzveni.

Uporaba, odmerjanje, sestava

Čepke lahko uporabite večkrat. Priporočamo, da jih po uporabi operete v mlačni vodi z dodatkom blage milnice in posušite.

Ȉe delate v okolju, ki je zelo obremenjeno s hrupom, pred uporabo preverite primernost čepkov Ohropax Multi. Upoštevajte navedene vrednosti protihrupne zaščite in varnostna opozorila.

Namen: festivali in zabave, varnost pri delu, pisarne zunaj, kratkoročna izpostavljenost hrupu

Zmanjšanje jakosti zvoka: 30 dB

izdelani iz medicinskega silikona z izvodili z vrvico.

Video vsebine

Sorodni izdelki

Za Vašo boljšo izkušnjo in kakovostne vsebine naša spletna stran uporablja t.i. piškotke (več o tem). Prosimo, strinjajte se z namestitvijo piškotkov v vaš brskalnik.    

Strinjam se