Slika izdelka Ohropax Classic - voščeni čepki A4

Ohropax Classic - voščeni ušesni čepki so gnetljivi in se udobno prilagajajo sluhovodu. Uho ščitijo pred hrupom in vdorom vode.

Za zaščito pred hrupom in vodo.

Ime Ohropax je praktično postalo sinonim za ušesne čepke. Družinska tradicija in prvi patentirani ušesni čepki segajo že v daljno leto 1907.

Prvi čepki Ohropax so bili narejeni iz posebnega voska in z nekaj izboljšavami v teku let so vam na voljo tudi sedaj.

Ker je vosek lepo gnetljiv, se zelo dobro prilagodijo individualni obliki zunanjega dela sluhovoda, zaradi česar dobro zaščitijo pred hrupom in vodo. Pri slednji zaradi lastnosti materiala ne omogočajo popolne zatesnitve, zato niso primerni za potapljanje.


Pakiranje po 4 čepki

Proizvajalec: Ohropax GmbH, Wehrheim, Nemčija

Izdelek je na voljo v vseh lekarnah in specializiranih prodajalnah. V kolikor je zaloge v lekarni zmanjkalo, prosite vašega farmacevta, naj vam izdelek naroči in v 24 urah vas bo čakal v lekarni.

Uporaba, odmerjanje, sestava

Čepek je ovit v vato, ki jo pred uporabo odstranite. Nežno ga vstavite v zunanji del sluhovoda in z blagim gnetenjem prilagodite obliki sluhovoda. Po uporabi čepek odstranite in odvržite. Ȉepek je namenjen enkratni uporabi.

Na zunanji ovojnini so navedene vrednosti protihrupne zaščite pri različnih jakostih zvoka iz okolice in različnih zvočnih frekvencah.

Video vsebine

Sorodni izdelki