Slika izdelka Ohropax Soft - mehki penasti čepki A10

Ohropax Soft - mehki penasti čepki A10 se s konusno obliko odlično prilegajo sluhovodu in blažijo škodljive učinke hrupa.

Pakiranje

V embalaži po 10 čepkov

KRATKA PREDSTAVITEV:

Ime Ohropax je praktično postalo sinonim za ušesne čepke. Družinska tradicija in prvi patentirani ušesni čepki segajo že v daljno leto 1907.

Ohropax Soft so narejeni iz mehke pene, ki nudi dober oprijem v sluhovodu. Čepki so že predoblikovani v konusno obliko, zato sta njihova uporaba in prileganje sluhovodu toliko lažja.

Ȉepki so lepo gnetljivi in nudijo dobro zaščito pred hrupom. Ȉe želimo sluhovod zaščititi pred vodo, so bolj primerni Ohropax voščeni ušesni čepki ali pa Ohropax volneni ušesni čepki za tuširanje.


Učinkovitost zaščite čepkov lahko močno zmanjša neupoštevanje navodil!

Proizvajalec: Ohropax GmbH, Wehrheim, Nemčija

Izdelek je na voljo v vseh lekarnah in specializiranih prodajalnah. V kolikor je zaloge v lekarni zmanjkalo, prosite vašega farmacevta, naj vam izdelek naroči in v 24 urah vas bo čakal v lekarni.

Uporaba, odmerjanje, sestava

Ȉepek med prsti »posvaljkajte« in ga vstavite v zunanji del sluhovoda in nežno pritisnite – pozor, ne pregloboko. Držite približno 30 sekund, tako da se čepek lahko prilagodi obliki vašega sluhovoda. Opravljeno! Ȉepke Ohropax Soft lahko uporabljate večkrat, t.j. do 3x. Priporočamo, da jih po uporabi operete v mlačni vodi z dodatkom blage milnice in posušite.

Namen: zabave, festivali, koncerti, meditacija, sproščanje, branje, študij; migrena; hrup na motorju

Zmanjšana jakost zvoka: 32 dB

Izdelani iz nežne, koži prijazne pene

Video vsebine

Sorodni izdelki

Za Vašo boljšo izkušnjo in kakovostne vsebine naša spletna stran uporablja t.i. piškotke (več o tem). Prosimo, strinjajte se z namestitvijo piškotkov v vaš brskalnik.    

Strinjam se