Slika izdelka Ohropax Soft - mehki penasti čepki A10

Ohropax Soft - mehki penasti čepki A10 se s konusno obliko odlično prilegajo sluhovodu in blažijo škodljive učinke hrupa.

Ohropax Soft ušesni čepki omogočajo dobro zaščito pred hrupom.

Ime Ohropax je praktično postalo sinonim za ušesne čepke. Družinska tradicija in prvi patentirani ušesni čepki segajo že v daljno leto 1907.

Ohropax Soft so narejeni iz mehke pene, ki nudi dober oprijem v sluhovodu. Čepki so že predoblikovani v konusno obliko, zato sta njihova uporaba in prileganje sluhovodu toliko lažja.

Ȉepki so lepo gnetljivi in nudijo dobro zaščito pred hrupom. Ȉe želimo sluhovod zaščititi pred vodo, so bolj primerni Ohropax voščeni ušesni čepki ali pa Ohropax volneni ušesni čepki za tuširanje.


Neto vsebina: Pakiranje po 10 čepkov

Proizvajalec: Ohropax GmbH, Wehrheim, Nemčija

Izdelek je na voljo v vseh lekarnah in specializiranih prodajalnah. V kolikor je zaloge v lekarni zmanjkalo, prosite vašega farmacevta, naj vam izdelek naroči in v 24 urah vas bo čakal v lekarni.

Uporaba, odmerjanje, sestava

Ȉepek med prsti »posvaljkajte« in ga vstavite v zunanji del sluhovoda in nežno pritisnite – pozor, ne pregloboko. Držite približno 30 sekund, tako da se čepek lahko prilagodi obliki vašega sluhovoda. Opravljeno! Ȉepke Ohropax Soft lahko uporabljate večkrat, t.j. do 3x. Priporočamo, da jih po uporabi operete v mlačni vodi z dodatkom blage milnice in posušite.

Na zunanji ovojnini so navedene vrednosti protihrupne zaščite pri različnih jakostih zvoka iz okolice in različnih zvočnih frekvencah.

Video vsebine

Sorodni izdelki