Slika izdelka Ohropax Color - barvni penasti čepki A8

Ohropax Color - barvni penasti čepki atraktivnega izgleda se odlično prilegajo sluhovodu ter ščitijo pred učinkom hrupa in motečih zvokov.

Pakiranje

V embalaži po 8 čepkov

KRATKA PREDSTAVITEV:

Ime Ohropax je praktično postalo sinonim za ušesne čepke. Družinska tradicija in prvi patentirani ušesni čepki segajo že v daljno leto 1907.

Čepki Ohropax Color so narejeni iz mehke pene, ki omogoča dober oprijem s sluhovodom. Čepki so različnih barv in če ste si kdaj želeli, da bi imeli na desni nogi čevelj drugačne barve kot na levi, lahko to sedaj storite vsaj s čepki v ušesih.

Učinkovitost zaščite čepkov lahko močno zmanjša neupoštevanje navodil!


Proizvajalec: Ohropax GmbH, Wehrheim, Nemčija

Izdelek je na voljo v vseh lekarnah in specializiranih prodajalnah. V kolikor je zaloge v lekarni zmanjkalo, prosite vašega farmacevta, naj vam izdelek naroči in v 24 urah vas bo čakal v lekarni.

Uporaba, odmerjanje, sestava

Ȉepek med prsti »posvaljkajte« in ga vstavite v zunanji del sluhovoda in nežno pritisnite – pozor, ne pregloboko. Držite približno 30 sekund, tako da se čepek lahko prilagodi obliki vašega sluhovoda. Opravljeno! Ȉepke Ohropax Colorplux lahko uporabljate večkrat, t.j. do 3x. Priporočamo, da jih po uporabi operete v mlačni vodi z dodatkom blage milnice in posušite.

Namen: koncerti, festivali in zabave

Zmanjšana jakost zvoka: 35 dB

Narejeni iz mehke pene v več barvah.

Video vsebine

Sorodni izdelki

Za Vašo boljšo izkušnjo in kakovostne vsebine naša spletna stran uporablja t.i. piškotke (več o tem). Prosimo, strinjajte se z namestitvijo piškotkov v vaš brskalnik.    

Strinjam se