Ohropax Color - barvni penasti čepki A8

Slika izdelka Ohropax Color - barvni penasti čepki A8

Ohropax Colorplux ušesni čepki omogočajo dobro zaščito pred hrupom.

Ime Ohropax je praktično postalo sinonim za ušesne čepke. Družinska tradicija in prvi patentirani ušesni čepki segajo že v daljno leto 1907.

Ȉepki Ohropax Colorplux so narejeni iz mehke pene, ki omogoča dober oprijem s sluhovodom. Ȉepki so različnih barv in če ste si kdaj želeli, da bi imeli na desni nogi čevelj drugačne barve kot na levi, lahko to sedaj storite vsaj s čepki v ušesih.


Neto vsebina: Pakiranje po 8 čepkov

Proizvajalec: Ohropax GmbH, Wehrheim, Nemčija

Izdelek je na voljo v vseh lekarnah in specializiranih prodajalnah. V kolikor je zaloge v lekarni zmanjkalo, prosite vašega farmacevta, naj vam izdelek naroči in v 24 urah vas bo čakal v lekarni.

Uporaba


Ȉepek med prsti »posvaljkajte« in ga vstavite v zunanji del sluhovoda in nežno pritisnite – pozor, ne pregloboko. Držite približno 30 sekund, tako da se čepek lahko prilagodi obliki vašega sluhovoda. Opravljeno! Ȉepke Ohropax Colorplux lahko uporabljate večkrat, t.j. do 3x. Priporočamo, da jih po uporabi operete v mlačni vodi z dodatkom blage milnice in posušite.

Na zunanji ovojnini so navedene vrednosti protihrupne zaščite pri različnih jakostih zvoka iz okolice in različnih zvočnih frekvencah.

© 2006-2018 FARMEDICA d.o.o. Ljubljana. Vse pravice pridržane. Izvedba Futurmedia.