Slika izdelka Ohropax Soft - mehki penasti čepki 200x2

Ohropax Soft  mehki penasti čepki za ušesa se odlično prilagajajo sluhovodu ter ščitijo pred hrupom. Večje pakiranje.

Pakiranje

V embalaži 200 parov (200 x 2)

KRATKA PREDSTAVITEV:

Ime Ohropax je praktično postalo sinonim za ušesne čepke. Družinska tradicija in prvi patentirani ušesni čepki segajo že v daljno leto 1907.

Ohropax Soft ušesni čepki omogočajo dobro zaščito pred hrupom. Pakiranje po 200 parov (200 x 2) je zelo primerno za vse, ki so hrupu izpostavljeni na delovnem mestu ali morajo sicer zelo pogosto uporabljati ušesne čepke.

Ohropax Soft so narejeni iz mehke pene, ki nudi dober oprijem v sluhovodu. Ȉepki so že predoblikovani v konusno obliko, zato sta njihova uporaba in prileganje sluhovodu lažja.

Ȉepki so lepo gnetljivi in nudijo dobro zaščito pred hrupom. Ȉe želimo sluhovod zaščititi pred vodo, so bolj primerni Ohropax voščeni ušesni čepki ali pa Ohropax volneni ušesni čepki za tuširanje.

Učinkovitost zaščite čepkov lahko močno zmanjša neupoštevanje navodil!


Proizvajalec: Ohropax GmbH, Wehrheim, Nemčija

Izdelek je na voljo v vseh lekarnah in specializiranih prodajalnah. V kolikor je zaloge v lekarni zmanjkalo, prosite vašega farmacevta, naj vam izdelek naroči in v 24 urah vas bo čakal v lekarni.

Uporaba, odmerjanje, sestava

Ȉepki so pakirani po par v individualni vrečki. Odprite vrečko in vsakega od čepkov med prsti »posvaljkajte«, vstavite v zunanji del sluhovoda in nežno pritisnite – pozor, ne pregloboko. Držite približno 30 sekund, tako da se čepek lahko prilagodi obliki vašega sluhovoda. Opravljeno! Ȉepke Ohropax Soft lahko uporabljate večkrat, t.j. do 3x. Priporočamo, da jih po uporabi operete v mlačni vodi z dodatkom blage milnice in posušite.

Namen: koncerti, festivali, zabave, meditacija, migrena, motociklične aktivnosti, sproščanje, branje, študij

Zmanjšanje jakosti zvoka: 28-32 dB

Narejeni iz mehke pene.

Video vsebine

Sorodni izdelki

Za Vašo boljšo izkušnjo in kakovostne vsebine naša spletna stran uporablja t.i. piškotke (več o tem). Prosimo, strinjajte se z namestitvijo piškotkov v vaš brskalnik.    

Strinjam se