Slika izdelka Ohropax Soft - mehki penasti čepki 100x2

Ohropax Soft  mehki penasti čepki za ušesa se odlično prilagajajo sluhovodu ter ščitijo pred hrupom. Večje pakiranje.

Ohropax Soft ušesni čepki omogočajo dobro zaščito pred hrupom. Pakiranje po 100 parov (100 x 2) je zelo primerno za vse, ki so hrupu izpostavljeni na delovnem mestu ali morajo sicer zelo pogosto uporabljati ušesne čepke.

Ohropax Soft so narejeni iz mehke pene, ki nudi dober oprijem v sluhovodu. Ȉepki so že predoblikovani v konusno obliko, zato sta njihova uporaba in prileganje sluhovodu lažja.

Ȉepki so lepo gnetljivi in nudijo dobro zaščito pred hrupom. Ȉe želimo sluhovod zaščititi pred vodo, so bolj primerni Ohropax voščeni ušesni čepki ali pa Ohropax volneni ušesni čepki za tuširanje.


Neto vsebina: Pakiranje po 100 parov (100x2)

Proizvajalec: Ohropax GmbH, Wehrheim, Nemčija

Izdelek je na voljo v vseh lekarnah in specializiranih prodajalnah. V kolikor je zaloge v lekarni zmanjkalo, prosite vašega farmacevta, naj vam izdelek naroči in v 24 urah vas bo čakal v lekarni.

Uporaba, odmerjanje, sestava

Ȉepki so pakirani po par v individualni vrečki. Odprite vrečko in vsakega od čepkov med prsti »posvaljkajte«, vstavite v zunanji del sluhovoda in nežno pritisnite – pozor, ne pregloboko. Držite približno 30 sekund, tako da se čepek lahko prilagodi obliki vašega sluhovoda. Opravljeno! Ȉepke Ohropax Soft lahko uporabljate večkrat, t.j. do 3x. Priporočamo, da jih po uporabi operete v mlačni vodi z dodatkom blage milnice in posušite.

Na zunanji ovojnini so navedene vrednosti protihrupne zaščite pri različnih jakostih zvoka iz okolice in različnih zvočnih frekvencah.

Video vsebine

Sorodni izdelki