Lepa darila za krepitev zdravja

Želje po trdnem zdravju in sreči so sestavni del vsakršnega voščila, ne glede na starost osebe, ki ji voščimo. Se strinjate, da je včasih celo lažje zapisati ali izreči besede kot najti primerno darilo?  

Decembra se denarnice hitro praznijo, pri tem pa niso redke nepremišljene odločitve, ko resnično ne vemo, kaj podariti in preprosto – nekaj podarimo. Ta nekaj pa nima prave vrednosti za obdarovanca, čeravno za to darilo pogosto odštejemo kar zajeten znesek.

Darilo, ki podpira zdravje, je vselej dobra izbira.  V prazničnem decembru vas skupaj z lekarnami podpiramo kar trikratno: darila smo že izbrali in jih zavili, zanje boste odšteli manj kot deset evrov, da pa bo veselje še večje, je vsakemu priloženo še drobno brezplačno darilo. Karkoli boste izbrali, bo doprineslo k skrbi za zdravje, občutek sreče pa se bo ob vašem srčnem voščilu zrcalih v očeh. Tega vam želimo. Vam in vsakomur, ki ga boste obdarili.

Obiščite bližnjo lekarno in izbirajte med naslednjimi darili:

Po-ho olje ter brezplačno žepni inhalator

Za ljubitelje prijetnih vonjav čudovita mešanica stoodstotno naravnih eteričnih olj, ki krepijo dihala in prijetno odišavijo sleherni prostor.

Žepni inhalator pa je v zimskem času dragocen sopotnik v žepu, torbici, na pisalni mizi. Čisto majhen, a kljub temu nepogrešljiva prva pomoč pri odpiranju dihalnih poti.
 

Zeliščni soli Herbamare Original in Spicy ter brezplačno mini zeliščni soli Original

Sol, ki je mnogo več kot sol. Tako dobra, da si jo lahko natrosite na dlan in jo preprosto poližete. Tako slastna, da lahko z njo »zabelite« vsako še tako neokusno malico v menzi. In tako zdrava, da se vse njene »bele sorodnice« lahko ta hip poslovijo z vaše začimbne poličke. Preprosto – poslastica v kombinaciji najboljše soli in najbolj dragocenih zelišč in začimb.

 

Žitna kava Bambu, bonboni Santasapina in brezplačno mazilo za ustnice

To darilo bo kot nalašč za sladokusce, ki že dlje časa razmišljajo o tem, da bi vsaj zmanjšali količino zaužite kave. Bambu je odličen kavni nadomestek, ki je primeren za vse generacije. In ker prah le zmešamo z vročo vodo, si ga brez težav lahko pripravite tudi na delovnem mestu. Za posladek slastni bonboni. Tako zelo vam bo prijetno, da si boste na koncu le še zadovoljno oblizali ustnice, ki jih boste zaščitili z mazilom prijetne teksture in vonja.
 

Bio C tablete, bonboni Santasapina in brezplačno mazilo za ustnice

Darilo, ki vas bo na najprijetnejši način oborožilo z naravnim vitaminom C. Želeli si boste polizati več tablet, ko je priporočljivo, zato smo darilcu dodali slastne bonbone Santasapina. Na konce le še obliznite svoje ustnice. No ja, ali pa ustnice vaše drage osebe, v koliko s tem darilom obdarujete svoje srčne izbrance.

 

Sok Vitesse imunski sistem v darilni embalaži in brezplačno dva mini sokova

Najslajša krepitev imunskega sistema, posebej v zimskem času, ko nam primanjkuje vitaminov in mineralov iz žive, polnovredne hrane. Jabolčni sok z mangom, acerolo ter dodanima cinkom in vitaminom C je dragoceno prehransko dopolnilo, primerno tudi za otroke.

Preberite tudi: Darilo – naj ne bo mašilo

Besedilo: Sabina Topolovec

Želite še več aktualnih vsebin na to temo?

Prijavite se na naše e-novice!

Za Vašo boljšo izkušnjo in kakovostne vsebine naša spletna stran uporablja t.i. piškotke (več o tem). Prosimo, strinjajte se z namestitvijo piškotkov v vaš brskalnik.    

Strinjam se