Slika izdelka Po-Ho olje

Dobro je vedeti:

Brez laktoze Brez glutena

Olje Po-Ho je sestavljeno iz različnih eteričnih olj iz skrbno izbranih rastlin. Njegove dobrodejne lastnosti lahko preizkusite z uporabo na koži, kjer pospeši prekrvavljenost.

Razredčenega z drugim nevtralnim oljem ga lahko uporabite za masažo po fizičnih naporih in športnih dejavnostih. Če ga boste dodali vroči vodi, bo nastala dobrodejna mešanica vodnih par z omenjenimi eteričnimi olji, primerna za inhalacije. Te vam lahko koristijo ob težavah s slabšo prehodnostjo zgornjih dihalnih poti. Za inhaliranje je priporočljiva uporaba skupaj z inhalatorjem Po-Ho.

Proizvajalec: A. Vogel AG, Švica

Izdelek je na voljo v vseh lekarnah in specializiranih prodajalnah. V kolikor je zaloge v lekarni zmanjkalo, prosite vašega farmacevta, naj vam izdelek naroči in v 24 urah vas bo čakal v lekarni.

Več o A. Vogel Po-Ho olju si lahko preberete tukaj.


Na www.avogel.si si lahko preberete tudi Zgodbo o Po-Ho olju.

Uporaba, odmerjanje, sestava

Olje Po-Ho je naravni rastlinski pripravek. Vsebuje eucalypti aetheroleum (eterično olje evkaliptusa), Menthae piperitae aetherolum (eterično olje poprove mete), Terebinthinae aetherolum (eterično olje terpentina), Camphorae solutio oleaosa (kafrino olje (arašidovo olje, kafra)), D-Limonen (limonen).

Navodilo za uporabo

Prosimo, pred uporabo natančno preberite priloženo navodilo.
Navodilo je brezplačno na voljo tukaj ( PDF datoteka).

Sorodni izdelki

Za Vašo boljšo izkušnjo in kakovostne vsebine naša spletna stran uporablja t.i. piškotke (več o tem). Prosimo, strinjajte se z namestitvijo piškotkov v vaš brskalnik.    

Strinjam se