Slika izdelka Po-Ho olje

Dobro je vedeti:

Brez laktoze Brez glutena

Po-Ho olje je mešanica eteričnih olj poprove mete (Menthae piperitae aetheroleum), evkaliptusa (Eucalypti glob. aetheroleum), navadnega brina (Juniperi communis aetheroleum), kumine (Carvi aetheroleum) in navadnega komarčka (Foeniculi vulgaris aetheroleum).

Po-Ho olje je pripravljeno po originalnem receptu Alfreda Vogla, pionirja naravnega zdravljenja in je popolnoma naravno. Njegove dobrodejne lastnosti lahko preizkusite z uporabo na koži, kjer pospeši prekrvavljenost. Razredčenega z drugim nevtralnim oljem ga lahko uporabite za masažo po fizičnih naporih in športnih dejavnostih. Če ga boste dodali vroči vodi, bo nastala dobrodejna mešanica vodnih par z omenjenimi eteričnimi olji, primerna za inhalacije. Te vam lahko koristijo ob težavah s slabšo prehodnostjo zgornjih dihalnih poti. Za inhaliranje je priporočljiva uporaba skupaj z inhalatorjem Po-Ho.

Proizvajalec: A. Vogel AG, Švica

Izdelek je na voljo v vseh lekarnah in specializiranih prodajalnah. V kolikor je zaloge v lekarni zmanjkalo, prosite vašega farmacevta, naj vam izdelek naroči in v 24 urah vas bo čakal v lekarni.

Več o A. Vogel Po-Ho olju si lahko preberete tukaj.


Na www.avogel.si si lahko preberete tudi Zgodbo o Po-Ho olju.

Navodilo za uporabo

Prosimo, pred uporabo natančno preberite priloženo navodilo.
Navodilo je brezplačno na voljo tukaj ( PDF datoteka).

Sorodni izdelki