Slika izdelka Po-Ho žepni inhalator

Dobro je vedeti:

Brez laktoze Brez glutena

Po-Ho žepni inhalator je priročen izdelek, ki z izbranimi eteričnimi olji osveži ter odpira dihalne poti pri simptomih prehlada. Blagodejen ter enostaven za uporabo.

Po-Ho žepni inhalator je priročen pripomoček, ki ga lahko imate za osvežitev dihanja skozi nos ves čas pri sebi. Vsebuje Po-Ho olje, ki je povsem naravna mešanica eteričnih olj poprove mete, evkaliptusa, navadnega brina, kumine ter navadnega komarčka. Ker ne vsebuje kafre, je njegov učinek zmernejši, vonj pa prijeten in svež. Uporaba žepnega inhalatorja Po-Ho je zelo preprosta. Ko odvijte pokrov, konico inhalatorja nežno vstavite najprej v eno in nato v drugo nosnico ter močno vdihnite. Pri tem drugo nosnico zatisnite s prstom.

V Sloveniji distribuira: Farmedica d.o.o., Ljubljana

Izdelek je na voljo v vseh lekarnah in specializiranih prodajalnah. V kolikor je zaloge v lekarni zmanjkalo, prosite vašega farmacevta, naj vam izdelek naroči in v 24 urah vas bo čakal v lekarni. Več o izdelku si lahko preberete tukaj.

Priporočamo, da si ogledate tudi druge izdelke: Po-Ho olje ter Po-Ho inhalator za vdihavanje mešanice vodnih par in eteričnega olja.

Na www.avogel.si si lahko preberete tudi Zgodbo o Po-Ho olju.

Uporaba, odmerjanje, sestava

Po-Ho žepni inhalator s prijetno mešanico eteričnih olj Po-Ho prijetno osveži dihala. Brez kafre, enostavna uporaba.

Video vsebine

Sorodni izdelki

Za Vašo boljšo izkušnjo in kakovostne vsebine naša spletna stran uporablja t.i. piškotke (več o tem). Prosimo, strinjajte se z namestitvijo piškotkov v vaš brskalnik.    

Strinjam se