Slika izdelka Po-Ho inhalator z oljem

Enostaven dvodelni inhalator za domačo uporabo z eteričnim oljem Po-Ho. Mešanica osvežilnega eteričnega olja v kombinaciji z vročo vodo pripomore pri okrevanju ali osvežitvi dihal.

Kadar smo prehlajeni, se nam običajno pojavijo težave z dihanjem. Zgornje dihalne poti postanejo slabše prehodne, težje dihamo skozi nos, dihalne poti so zasluzene. V takšnih primerih nam je lahko v veliko pomoč uporaba pripomočka za inhaliranje, kot je Po-Ho inhalator. Njegova uporaba je zelo enostavna. Inhalator sestavljata spodnji del, kamor nalijemo vročo vodo, v katero dodamo sol in / ali eterično olje ter zgornji del, ki ga rahlo privijemo na spodnji del. Zgornji del nam tako služi kot nastavek, skozi katerega vdihavamo mešanico vodnih par in eteričnega olja.

Inhalator ima priloženo Po-Ho olje, ki je popolnoma naravno in primerno za uporabo skupaj z inhalatorjem Po-Ho.

V Sloveniji distribuira: Farmedica d.o.o.

Izdelek je na voljo v vseh lekarnah in specializiranih prodajalnah. V kolikor je zaloge v lekarni zmanjkalo, prosite vašega farmacevta, naj vam izdelek naroči in v 24 urah vas bo čakal v lekarni.

Več o uporabi inhalatorja Po-Ho si lahko preberete tukaj.

Na www.avogel.si si lahko preberete tudi Zgodbo o Po-Ho olju.

Uporaba, odmerjanje, sestava

Inhalator za priročno pripravo inhalacij z mešanico eteričnih olj Po-Ho.

Navodilo za uporabo

Prosimo, pred uporabo natančno preberite priloženo navodilo.
Navodilo je brezplačno na voljo tukaj ( PDF datoteka).

Video vsebine

Sorodni izdelki

Za Vašo boljšo izkušnjo in kakovostne vsebine naša spletna stran uporablja t.i. piškotke (več o tem). Prosimo, strinjajte se z namestitvijo piškotkov v vaš brskalnik.    

Strinjam se