Velikih pet

Tako smo poimenovali pet registriranih zdravil oz. preparatov rastlinskega ali naravnega izvora, ki so namenjeni zdravljenju pri prehladu, gripi in sorodnih obolenjih. Vsako od teh deluje na svojem podrocju, a se med seboj zelo dobro dopolnjujejo. Želimo, da bi jih tudi vi uporabljali s pridom in zadovoljstvom!

 

 

IMUNSKI SISTEM

 
 

Echinaforce®

Echinaforce® kapljice in tablete vsebujejo alkoholni izvleček zeli in korenin svežega, biološko pridelanega ameriškega slamnika. Zdravilo povečuje imunsko odpornost, ščiti pred prehladi pri povečani nevarnosti okužbe, lajša simptome prehlada in krajša čas obolenja.

Več o tem!

 

 

VNETO GRLO, SUH KAŠELJ IN HRIPAVOST

 
 

Isla Mint® in Isla Moos®

Pastile Isla Mint® in Isla Moos® vsebujejo vodni izvleček islandskega lišaja. Zdravili umirjata razdraženo in vneto sluznico ust in žrela, blažita suh in dražeč kašelj in preprečujeta oziroma odpravljata akutno hripavost.

Več o tem!

 

 

 

KAŠELJ IN OTEŽENO DIHANJE

 
 

Prospan®

Prospan® sirup in šumece tablete vsebujejo izvleček suhih listov bršljana. Gre za posebno zdravilo proti kašlju, ki olajšuje izkašljevanje in obenem zmanjšuje intenzivnost kašlja.

Več o tem!

 

 

 

SUHA NOSNA SLUZNICA

 
 

Nisita®

Nisita® je izotonična fiziološka raztopina v obliki nosnega pršila in mazila. Vsebuje naravne soli natrijev klorid in natrijev hidrogenkarbonat. Mehča nabrano sluz v nosu in pomaga pri čišcenju, vlaži suho nosno sluznico, odstranjuje na nosni sluznici nabrane tujke (virusi, bakterije, prah).

Več o tem!

 

 

 

ZAMAŠEN NOS IN VNETJE SINUSOV

 
 

Sinupret®

Sinupret® je zdravilo rastlinskega izvora, ki se uporablja pri nahodu (občutek polnega nosu) in za zdravljenje akutnih in kroničnih vnetij obnosnih votlin (sinuzitis) in zgornjih dihalnih poti.

Več o tem!

 

 

Želite še več aktualnih vsebin na to temo?

Prijavite se na naše e-novice!

Za Vašo boljšo izkušnjo in kakovostne vsebine naša spletna stran uporablja t.i. piškotke (več o tem). Prosimo, strinjajte se z namestitvijo piškotkov v vaš brskalnik.    

Strinjam se