Koristni članki

Velikih pet


Tako smo poimenovali pet registriranih zdravil oz. preparatov rastlinskega ali naravnega izvora, ki so namenjeni zdravljenju pri prehladu, gripi in sorodnih obolenjih. Vsako od teh deluje na svojem podrocju, a se med seboj zelo dobro dopolnjujejo. Želimo, da bi jih tudi vi uporabljali s pridom in zadovoljstvom!

 

 

IMUNSKI SISTEM

 
 

Echinaforce

Echinaforce®

Echinaforce® kapljice in tablete vsebujejo alkoholni izvleček zeli in korenin svežega, biološko pridelanega ameriškega slamnika. Zdravilo povečuje imunsko odpornost, ščiti pred prehladi pri povečani nevarnosti okužbe, lajša simptome prehlada in krajša čas obolenja.

Več o tem!

 

 

VNETO GRLO, SUH KAŠELJ IN HRIPAVOST

 
 

Mint Moos

Isla Mint® in Isla Moos®

Pastile Isla Mint® in Isla Moos® vsebujejo vodni izvleček islandskega lišaja. Zdravili umirjata razdraženo in vneto sluznico ust in žrela, blažita suh in dražeč kašelj in preprečujeta oziroma odpravljata akutno hripavost.

Več o tem!

 

 

 

KAŠELJ IN OTEŽENO DIHANJE

 
 

Prospan-sirup-tablete-2011

Prospan®

Prospan® sirup in šumece tablete vsebujejo izvleček suhih listov bršljana. Gre za posebno zdravilo proti kašlju, ki olajšuje izkašljevanje in obenem zmanjšuje intenzivnost kašlja.

Več o tem!

 

 

 

SUHA NOSNA SLUZNICA

 
 

Nisita-pršilo-krema

Nisita®

Nisita® je izotonična fiziološka raztopina v obliki nosnega pršila in mazila. Vsebuje naravne soli natrijev klorid in natrijev hidrogenkarbonat. Mehča nabrano sluz v nosu in pomaga pri čišcenju, vlaži suho nosno sluznico, odstranjuje na nosni sluznici nabrane tujke (virusi, bakterije, prah).

Več o tem!

 

 

 

ZAMAŠEN NOS IN VNETJE SINUSOV

 
 

Sinupret

Sinupret®

Sinupret® je zdravilo rastlinskega izvora, ki se uporablja pri nahodu (občutek polnega nosu) in za zdravljenje akutnih in kroničnih vnetij obnosnih votlin (sinuzitis) in zgornjih dihalnih poti.

Več o tem!

 

 

Soglasje

Dovoljujem obdelavo osebnih podatkov za namen posredovanja e-novic.  
 
Seznanjen sem s Politiko zasebnosti ter da imam možnost kadarkoli preklicati podano privolitev, kar ne vpliva na zakonitost obdelave pred preklicem privolitve. To lahko storim tako, da v posamezni e-novici kliknem na Odjava oziroma pošljem e-sporočilo z zahtevo na .

Soglašam, da Farmedica d.o.o. Leskoškova 12, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju: upravljavec) obdeluje moje osebne podatke (ime, priimek, e-poštni naslov) za namen posredovanja e-novic.

© 2006-2019 FARMEDICA d.o.o. Ljubljana. Vse pravice pridržane. Izvedba Futurmedia.