Slika izdelka Isla® Medic acute

Dobro je vedeti:

Brez laktoze Brez glutena

Pastile Isla® Medic Acute so posebej učinkovite pri vnetem in bolečem grlu pri prehladu. Pastile z močjo islandskega lišaja, hidrogela in hialuronske kisline učinkujejo hitro in dolgotrajno. Ščitijo, vlažijo in vzpodbujajo obnovo sluznice. Ne omrtvijo površine sluznice. Pastile odlikuje zelo prijeten okus po medu in citrusih.

Pakiranje

Pastile Isla® Medic acute so medicinski pripomoček, na voljo v lekarnah in specializiranih prodajalnah v pakiranju po 20 in 50 pastil.

KRATKA PREDSTAVITEV:

Pri pastilah ni ovir, da bi jih jemale tudi nosečnice, doječe matere in diabetike. Uživajo jih lahko otroci od 6. leta dalje.

Proizvaja: Engelhard Arzneimittel, Nemčija

Izdelek je na voljo v vseh lekarnah in specializiranih prodajalnah. V kolikor je zaloge v lekarni zmanjkalo, prosite vašega farmacevta, naj vam izdelek naroči in v 24 urah vas bo čakal v lekarni.

 

Uporaba, odmerjanje, sestava

Pri akutnih, značilnih prehladnih težavah z grlom, kot so bolečine v grlu in boleče požiranje, suha sluznica in draženje na suh kašelj.

Odrasli in otroci od 6 let: do 6-krat dnevno po 1 pastilo.

Napotek za diabetike: V eni pastili je 0,11 g sorbitola in 0,92 g maltitola ( sladkorna nadomestka), kar ustreza 0,09 BU (krušnim enotam).

vodni ekstrakt islandskega lišaja, karbomer, ksantanski gumi in natrijev hialuronat, akacija, sorbitol, maltitol, brezvodna citronska kislina, kalijev acesulfamat, olje limone, olje pomaranče, arome, rastlinsko barvilo (ekstrakt jabolka, žafranike in citrusa), srednjeverižni trigliceridi, prečiščena voda.

Navodilo za uporabo

Prosimo, pred uporabo natančno preberite priloženo navodilo.
Navodilo je brezplačno na voljo tukaj ( PDF datoteka).

Video vsebine

Pogosta vprašanja

Obe pastili vsebujeta poleg izvlečka islandskega lišaja še kompleks hidrogela in hialuronske kisline. Razlika je v okusu: Isla Medic Voice vsebuje aromo češnje in mentola. Isla Medic acut pa vsebuje aromo medu in citrusov. Obe sta primerni za izrazitejše težave v grlu.

Običajne pastile Isla vsebujejo izvleček islandskega lišaja, pri pastilah Isla Medic pa imamo ob tem dodan še kompleks hidrogela in hialuronsko kislino.
Običajne pastile Isla odmerjamo pogosteje in so primerne že od 4. leta dalje, Isla Medic pa odmerjamo do 6x dnevno po eno pastilo in so primerne od 6. leta starosti dalje.
Pastile Isla Medic so primerne pri izrazitejših težavah v grlu.

Običajne pastile Isla uporabljamo kot preventivo in pri blagih težavah, kot so praskanje v grlu, suh kašelj, hripavost, pri suhih ustih zaradi zdravil. Bolj so primerne za pogosto, skoraj vsakodnevno uporabo (npr. pri kadilcih). Namenjene so odraslim in otrokom od 4. leta starosti dalje.
Pastile Isla Medic svetujemo pri izrazitejših težavah, kot so vneto, boleče, pekoče grlo, pri suhem, dražečem kašlju, pri intenzivni rabi glasilk, pogosti hripavosti, pri suhih ustih, na primer pri Sjögrenovem sindromu, primerne so za mnoge, ki ne želijo lokalnega anestetika, in ni razlogov, ki bi preprečevali uporabo pastil Isla Medic pri nosečnicah in doječih materah. Največkrat jih uporabljamo občasno, po potrebi pa lahko tudi dlje časa. Namenjene so odraslim in otrokom od 6. leta starosti dalje.

Sorodni izdelki

Za Vašo boljšo izkušnjo in kakovostne vsebine naša spletna stran uporablja t.i. piškotke (več o tem). Prosimo, strinjajte se z namestitvijo piškotkov v vaš brskalnik.    

Strinjam se