Slika izdelka Isla® Medic acute

Nova različica pastil Isla ® je posebej učinkovita pri zaradi prehlada vnetem in bolečem grlu. Pastile z močjo islandskega lišaja, hidrogela in hialuronske kisline učinkujejo hitro in dolgotrajno. Ščitijo, vlažijo in vzpodbujajo obnovo sluznice. Ne omrtvijo površine sluznice. Nove pastile odlikuje zelo prijeten okus po medu in citrusih.

Pri pastilah ni ovir, da bi jih jemale tudi nosečnice, doječe matere in diabetike. Uživajo jih lahko otroci od 6. leta dalje.

Proizvaja: Engelhard Arzneimittel, Nemčija

Izdelek je na voljo v vseh lekarnah in specializiranih prodajalnah. V kolikor je zaloge v lekarni zmanjkalo, prosite vašega farmacevta, naj vam izdelek naroči in v 24 urah vas bo čakal v lekarni.

 

Uporaba, odmerjanje, sestava

Pri akutnih, značilnih prehladnih težavah z grlom, kot so bolečine v grlu in boleče požiranje, suha sluznica in draženje na suh kašelj.

Odrasli in otroci od 6. leta do 6-krat dnevno po eno pastilo

Pastilo počasi raztopite v ustih.

Pastile vsebujejo vodni ekstrakt islandskega lišaja (0,4 - 0,8 : 1), karbomer, ksantanski gumi in natrijev hialuronat.

Druge sestavine: akacija, sorbitol, maltitol, brezvodna citronska kislina, kalijev acesulfamat, olje limone, olje pomaranče, arome, rastlinsko barvilo (ekstrakt jabolka, žafranike in citrusa), srednjeverižni trigliceridi, prečiščena voda.

Napotek za diabetike:

1 pastila vsebuje 1,03 g sladkornih nadomestkov = 0,09 BU. Vsebuje sorbitol in maltitol.

Navodilo za uporabo

Prosimo, pred uporabo natančno preberite priloženo navodilo.
Navodilo je brezplačno na voljo tukaj ( PDF datoteka).