Slika izdelka Isla® Cassis pastile

Dobro je vedeti:

Brez laktoze Brez glutena VEGAN

Isla® Cassis pastile s prijetnim okusom črnega ribeza, izvlečkom islandskega lišaja ter z vitaminom C pripomorejo pri preprečevanju dražečega kašlja ter blažijo hripavost.

Pakiranje

Isla® Cassis je medicinski pripomoček, ki se izdaja v lekarnah in specializiranih prodajalnah brez recepta v pakiranju po 30 in 60 pastil.

KRATKA PREDSTAVITEV:

Pastile Isla® Cassis ne vsebujejo sladkorja, zato so primerne za diabetike in za otroke, pri katerih ima lahko sladkor slab vpliv na zobno sklenino.

Sluzi islandskega lišaja kot balzam prekrijejo sluznico grla in žrela ter jo s tem zavarujejo pred nadaljnjim draženjem, suhim in onesnaženim zrakom. Vzdražena sluznica se tako hitreje pomiri in vzpostavi svojo naravno obrambo.
Pastile se uporabljajo pri stanjih, kot so draženje h kašlju in hripavosti, preobremenitev glasilk (pri govornikih, učiteljih, pevcih in igralcih), dihanje suhega zraka (kadar je prostor ogrevan in klimatiziran), omejeno dihanje skozi nos (pri prehladih in športnih aktivnostih).


Proizvaja: Engelhard Arzneimittel, Nemčija

Uporaba, odmerjanje, sestava

Uporabljamo jih pri:

  • suhem in pekočem žrelu,
  • draženju h kašlju,
  • hripavosti,
  • preobremenitvi glasilk,
  • vdihavanju suhega zraka,
  • omejenem dihanju skozi nos,
  • sočasnem jemanju lokalno delujočimi zdravili (antiseptiki)

Odrasli in otroci, starejši od 4. leta: 1-2 pastili 3- do 5-krat dnevno. Vneto grlo ali če nas močno draži na suh kašelj: 1-2 pastili 5- do 7- krat dnevno

Napotek za diabetike: Pastile vsebujejo sladkorne nadomestke. V eni pastili je 112 mg sorbitola in 285 mg maltitola, kar ustreza 0,033 BU (krušnim enotam).

vodni ekstrakt islandskega lišaja, askorbinska kislina ( 10 mg vitamina C), sorbitol, arabski gumi, maltitol, brezvodna citronska kislina, kalijev acesulfamat, ekstrakt črnega ribeza, aroma črnega ribeza, redko tekoči parafin, prečiščena voda.

Isla® Cassis pastile imajo prijeten sadni okus črnega ribeza. Učinkovina v pastilah Isla® Cassis je izvleček islandskega lišaja (Lichen islandicus). Vsaka pastila vsebuje tudi 10 mg vitamina C.

Navodilo za uporabo

Prosimo, pred uporabo natančno preberite priloženo navodilo.
Navodilo je brezplačno na voljo tukaj ( PDF datoteka).

Video vsebine

Sorodni izdelki

Za Vašo boljšo izkušnjo in kakovostne vsebine naša spletna stran uporablja t.i. piškotke (več o tem). Prosimo, strinjajte se z namestitvijo piškotkov v vaš brskalnik.    

Strinjam se