Koristni članki

Kako kašljate?


Kašelj je pojav, s katerim smo se srečali že zgodaj v življenju in vemo, kako nadležen zna biti. Samo pomislite, kako je, ko vas draži in žgečka po grlu ravno med vašo najljubšo gledališko predstavo, sosedje pa jezno pogledujejo k vam, ko vsake toliko časa malo pokašljate... Ali pa, ko hočete telefonirati in ravno, ko se vam oseba na drugi strani oglasi, vas popade divji in zelo moteč kašelj...

Kašelj

Kašelj je zelo pomemben obrambni odziv organizma, vendar je pri tipičnih, sezonskih virozah lahko zelo vztrajen. Prej kot slej se v takšnih primerih odločite za obisk lekarne z namenom, da vam dajo nekaj, kar vas bo končno rešilo morečega kašlja. Prvo vprašanje, ki vam ga farmacevt postavi, je: »Kako pa kašljate? Je vaš kašelj suh ali produktiven?«

Morda se vam zdi kdaj to vprašanje odveč, kajti želite si samo nekaj, kar bi vam resnično pomagalo in vas pustilo spati, pa vendar je to vprašanje ključno, kakor je tudi zelo pomemben vaš pravilen odgovor. Ȉetudi ne veste točno, kakšen tip kašlja je ta, ki vas muči, poskusite farmacevtu kar se da natančno opisati, kako kašljanje izgleda, saj so te informacije ključne pri izbiri izdelka, ki bo za vas najbolj primeren.

Kašelj in izkašljevanje
Nahod

Soglasje

Dovoljujem obdelavo osebnih podatkov za namen posredovanja e-novic.  
 
Seznanjen sem s Politiko zasebnosti ter da imam možnost kadarkoli preklicati podano privolitev, kar ne vpliva na zakonitost obdelave pred preklicem privolitve. To lahko storim tako, da v posamezni e-novici kliknem na Odjava oziroma pošljem e-sporočilo z zahtevo na .

Soglašam, da Farmedica d.o.o. Leskoškova 12, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju: upravljavec) obdeluje moje osebne podatke (ime, priimek, e-poštni naslov) za namen posredovanja e-novic.

© 2006-2019 FARMEDICA d.o.o. Ljubljana. Vse pravice pridržane. Izvedba Futurmedia.