Pastile Isla Junior

Prehlad, suh kašelj, hripavost ter pekoče grlo so velike nadloge tako za odrasle kot otroke. Otroci zaradi večje dinamike gibanja ter stikov z vrstniki lahko zbolijo hitreje, okrevanje pa ravno zaradi podobnih vzrokov poteka počasneje. Težave zgornjih dihal ne zamajejo le počutja skozi dan, pač pa kar celotni družini lahko kratijo nočni mir in spanec.

Kašelj ter vse težave v področju grla se lahko vlečejo tudi od dva do štiri tedne. V kolikor jih ne pričnemo zdraviti, pa lahko okužijo tudi ostale predele ustne votline ter dihal. Za regeneracijo dihal je potrebno, da jim pomagamo vzpostaviti prvotno stanje in naravno okolje. Na tržišču je na voljo že kar nekaj zdravil in sorodnih pripravkov, obvezni pa so še ukrepi doma – inhalacije ter počitek. Ker otroci pogosto zavračajo uživanje zdravil, so pripravki izdatno zaslajeni in obarvani. Na lekarniških poličkah pa je na voljo tudi atraktivna, okusna, trendna ter zdrava različica  - Isla Junior.

Isla Junior je član skupine Isla, ki pokriva prav vse potrebe preventive ter regeneracije sluznice zgornjih dihal. Junior pa je specializiran za otroška grla ter nasmehe. Odlikujejo ga naslednje posebnosti:

  • Mehka pastila: Isla Junior je okrogla, ploščata ter mehka pastila, izredno prijazna do tkiv ustne votline. Ostri, trdi bomboni jo namreč lahko poškodujejo. Mehkobo ji omogoča sluz, ki predstavlja kar 80% sestave. Lahko bi rekli, da je Isla Junior priljubljeni »slajm« za zdravje ustne votline. V kontaktu s slino izdatno obnavlja sluznico.
  • Naravna aroma ter barvila: Isla Junior ima okus, vonj ter barvo jagode, ki krasi tudi embalažo. Zaradi prijetnega ter naravnega okusa jo otroci ne zavračajo pač pa z veseljem zaužijejo.
  • Brez sladkorja: Navadno trpka zdravila vsebujejo veliko sladkorja, saj jih v nasprotnem primeru otroci nikakor ne bi zaužili. Isla Junior ne vsebuje sladkorja in ne ogroža zdravja zob, še manj pa sodeluje pri presežkih energije, ki jih sladkor ustvarja. Otroci ga lahko uživajo v vseh delih dneva.
  • Trije pomočniki: Poleg islandskega lišaja Isla Junior vsebuje še tri pomembne sestavine, ki podpirajo imunski sistem ter celjenje. To so vitamin C, cink ter kalcijev D-pantotenat. Slednji pomaga pri celjenju sluznice ter kože. Prehladna obolenja so nadležna tako navznoter kot navzven. Tudi koža pordelega noska potrebuje pomoč.

Pastile Isla Junior so odlična rešitev, ko smo na poti, v šoli ali vrtcu. Dnevni odmerek šest pastil lahko hranimo v šolski torbi, peresnici ali družinski prvi pomoči. So odličen pripomoček za čas ko grlo že peče, skeli in praska, kot tudi za čas, ko se zadržujemo v prostorih s suhim zrakom. Ogrevanje prostorov ter tudi klimatske naprave v avtomobilih izdatno vplivajo na kakovost ter debelino sluznice dihal. Isla Junior je primeren tudi kot okusna preventiva.

Za okrevanje je nujen tudi počitek. Povečana aktivnost,ki je za otroke normalna pospešuje tudi pretok skozi dihala. Hkrati jih tudi hitreje izsuši. Kako torej motivirati naše juniorje k počitku? Zastavite jim naslednjo miselno nalogo: Katerim pravljičnim junakom bi priporočili Isla Junior?

Zagotovo bi prav prišel vsem zmajem, saj jih po bruhanju ognja pesti suho, praskajoče grlo. Volk iz pravljice o sedmih kozličkih, bi si hripavost lahko odpravil z Isla Junior. Okus krede se res ne more primerjati z naravno aromo jagode. Tudi Muca Copatarica bi lahko vsem otrokom, katerim je šivala copatke, podarila še par pastil. Zakaj? Ker s podhladitvijo kateregakoli dela telesa tvegamo prehlad ter prav vse spremljajoče težave. In še več primerov bi lahko našteli.

Da bo zdravje naših malčkov ter juniorjev tudi to sezono kot iz pravljice skočite po Isla Junior. Zaradi odličnega okusa ter učinkov si jih privoščijo tudi starši.

Lucija Šušteršič

Želite še več aktualnih vsebin na to temo?

Prijavite se na naše e-novice!

Za Vašo boljšo izkušnjo in kakovostne vsebine naša spletna stran uporablja t.i. piškotke (več o tem). Prosimo, strinjajte se z namestitvijo piškotkov v vaš brskalnik.    

Strinjam se