Slika izdelka Isla® Junior

Dobro je vedeti:

Brez laktoze Brez glutena VEGAN

Pastile Isla® Junior lajšajo težave bolečega in vnetega grla pri otrocih. So mehke, brez sladkorja ter prijetnega okusa po jagodah. 

Pakiranje

Pastile Isla® Junior so na voljo v pakiranju po 20 pastil. Poiščete jih lahko v lekarnah in specializiranih prodajalnah.

KRATKA PREDSTAVITEV:

Kako delujejo?

Pastile vsebujejo izvleček islandskega lišaja. Ta vsebuje 80% sluzi, ki skupaj s slino ustvarijo zaščitni sloj na sluznici ust in žrela in jo tako zavarujejo pred draženjem. Na ta način učinkovito lajšajo otrokove težave z grlom, umirjajo siljenje k suhemu kašlju, izsušena in razdražena sluznica se lažje regenerira.

Pastile vsebujejo tudi vitamin C in cink, ki imata vlogo pri delovanju imunskega sistema, ter kalcijev pantotenat, ki pospeši celjenje poškodb na koži in sluznicah.

Proizvaja: Engelhard Arzneimittel, Nemčija

-          Brez barvil

-          Brez konzervansov

-          Prijazne zobem

Uporaba, odmerjanje, sestava

Pastile Isla® Junior so namenjene otrokom po dopolnjenem 4. letu starosti, ki že znajo varno lizati. Na dan lahko poližejo do šest pastil.

Uporabljamo jih pri:

  • Vnetem, bolečem, pekočem grlu
  • Suhem, dražečem kašlju
  • Akutni hripavosti
  • Suhi, razdraženi sluznici žrela in grla

Otroci (od 4. leta dalje): do 6 pastil dnevno.

Napotek za diabetike: Sladkorna nadomestka v 1 pastili 0,312 g sorbitola in 0,685 g maltitola, kar ustreza 0,083 BU (krušnim enotam).

Vodni ekstrakt islandskega lišaja, arabski gumi, sorbitol, maltitol, steviol glikozidi, askorbinska kislina, kalcijev pantotenat, cinkov glukonat, naravna aroma jagode, rastlinsko barvilo (ekstrakt korenja in črnega ribeza), srednjeverižni trigliceridi, prečiščena voda.

Ena pastila vsebuje 20 mg vitamina C, 0,5 mg cinka ter 2 mg kalcijevega D-pantotenata.

Navodilo za uporabo

Prosimo, pred uporabo natančno preberite priloženo navodilo.
Navodilo je brezplačno na voljo tukaj ( PDF datoteka).

Video vsebine

Pogosta vprašanja

Isla Junior pastile se od ostalih pastil Isla razlikujejo zlasti v tem, da so mehkejše in zato bolj primerne za otroke. Odlikuje jih naravna, otrokom prijetna aroma jagode.

Isla Junior pastile vsebujejo tudi vitamin C, cink in kalcijev patotenat. Vitamin C in cink imata vlogo pri delovanju imunskega sistema. Kalcijev pantotenat pospeši celjenje poškodb na koži in sluznicah.

Sorodni izdelki

Za Vašo boljšo izkušnjo in kakovostne vsebine naša spletna stran uporablja t.i. piškotke (več o tem). Prosimo, strinjajte se z namestitvijo piškotkov v vaš brskalnik.    

Strinjam se