Slika izdelka Santasapina® Junior sirup

Dobro je vedeti:

Brez laktoze Brez glutena

Sirup Santasapina Junior za otroke in mladostnike je pripravljen iz izvlečka smrekovih vršičkov. Odlikuje ga blag okus ter odsotnost alkohola.

Pakiranje

Prehransko dopolnilo A.Vogel Santasapina Junior sirup je v 200 ml stekleničkah na voljo v vseh lekarnah in specializiranih prodajalnah. V kolikor je zaloge v lekarni zmanjkalo, prosite vašega farmacevta, naj vam izdelek naroči in v 24 urah vas bo čakal v lekarni.

KRATKA PREDSTAVITEV:

Sirup Santasapina® Junior je prav tako kot sirup Santasapina® pripravljen na osnovi izvlečka iz svežih smrekovih vršičkov, le da ne vsebuje alkohola in ima nekoliko manj intenziven okus. Tako je primeren tudi za otroke in mladostnike.

Na www.avogel.si si lahko preberete tudi Zgodbo o Santasapini.

Več informacij o izdelku lahko preberete tukaj.

Proizvajalec: A. Vogel AG, Švica

Uporaba, odmerjanje, sestava

Sirup Santasapina® Junior je brez alkohola z izblečkom iz svežih smrekovih vršičkov z blagodejnim delovanjem na dihalne poti. Proizvodnja poteka v skladu z originalnim receptom Alfreda Vogla, pionirja naravnega zdravljenja. Rezultat je okusen in kakovosten sirup primeren za otroke in mladostnike

Otroci od 2. do 10. leta starosti: od 1- do 2-krat dnevno po 5ml  

Mladina od 10. do 16. leta starosti: od 2- do 4-krat dnevno po 10ml  

Odrasli: od 2- do 4-krat dnevno po 15 ml 

Za vsakokratni odmerek uporabite priloženo plastično merico – pokrovček oziroma žlico. Pri tem upoštevajte, da polna jedilna žlica vsebuje 15 ml, polna čajna žlica pa 5 ml.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka ne smete prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočamo raznoliko in uravnoteženo prehrano ter zdrav način življenja.

nerafiniran sladkor, med, sirup in izvleček smrekovih vršičkov (20,7 %), koncentrat soka hruške, naravne arome

Navodilo za uporabo

Prosimo, pred uporabo natančno preberite priloženo navodilo.
Navodilo je brezplačno na voljo tukaj ( PDF datoteka).

Sorodni izdelki

Za Vašo boljšo izkušnjo in kakovostne vsebine naša spletna stran uporablja t.i. piškotke (več o tem). Prosimo, strinjajte se z namestitvijo piškotkov v vaš brskalnik.    

Strinjam se