Za strokovno javnost

Obrazec za pridobitev uporabniškega imena in gesla


Želite dostopati do dodatnih, strokovnih informacij o našem posameznem zdravilu? Dovolite, da vas obišče naša strokovna sodelavka in vam osebno dodeli uporabniško ime in geslo.

Prosimo, izpolnite spodnji obrazec*. Poklicali vas bomo in se dogovorili za obisk.

Odebeljena polja so obvezna!

Reload the CAPTCHA code

Soglasje

Dovoljujem obdelavo osebnih podatkov za namen dodelitve gesla in uporabniškega imena za dostop vsebin za strokovno javnost.
 
Seznanjen sem s Politiko zasebnosti ter da imam možnost kadarkoli preklicati podano privolitev, kar ne vpliva na zakonitost obdelave pred preklicem privolitve. To lahko storim tako, da pošljem e-sporočilo z zahtevo na oziroma pokličem na tel 01 524 02 16.
 

* Posredovane podatke bomo uporabili zgolj z namenom podelitve gesla in uporabniškega imena.

Soglasje

Dovoljujem obdelavo osebnih podatkov za namen posredovanja e-novic.  
 
Seznanjen sem s Politiko zasebnosti ter da imam možnost kadarkoli preklicati podano privolitev, kar ne vpliva na zakonitost obdelave pred preklicem privolitve. To lahko storim tako, da v posamezni e-novici kliknem na Odjava oziroma pošljem e-sporočilo z zahtevo na .

Soglašam, da Farmedica d.o.o. Leskoškova 12, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju: upravljavec) obdeluje moje osebne podatke (ime, priimek, e-poštni naslov) za namen posredovanja e-novic.

© 2006-2019 FARMEDICA d.o.o. Ljubljana. Vse pravice pridržane. Izvedba Futurmedia.