Koristni članki

Revitalizirajte črevesno floro!


Pri revitalizaciji črevesne flore vam pomoč ponuja narava: Molkosan in Molkosan Fruit sta dnevna prebiotična napitka, narejena iz fermentirane sirotke, ki vzpodbujata delovanje koristne črevesne flore.

Pije vodo

Fermentirana sirotka je naravni prebiotik, kar pomeni, da vzpodbuja delovanje črevesne flore. Vitalna črevesna flora pomeni bolj urejeno prebavo, manj občutka napihnjenosti, napenjanja in manj neugodnih občutkov v prebavilih. Organizem tako iz hrane pridobi več vitaminov, železa, kalcija, cinka in ostalih elementov, pomembnih za vitalnost in dobro počutje.

Kvcb-2012

Molkosan v črevesju deluje tako, da:

  • niža pH vrednost, s tem pa omogoča zdravo okolje za obstoj in delovanje koristnih črevesnih bakterij ter hkrati otežuje obstoj in razvoj bolezenskih črevesnih mikroorganizmov,
  • izboljša resorpcijo kalcija, železa, cinka, magnezija in bakra,
  • preprečuje lepljenje glivičnih mikroorganizmov na črevesno steno,
  • podpira fiziološko črevesno floro,
  • ugodno deluje na naravno odpornost,
  • pomaga pri razkisanju organizma,
  • pomaga k boljši laktozni toleranci,
  • spodbuja izločanje prebavnih sokov,
  • spodbuja gibanje črevesja.

Krava

Molkosan lahko uporablja vsakdo in je namenjen vsem starostnim skupinam. Primeren je tudi za nosečnice in majhne otroke. Še posebej je priporočljiv v stanjih, ko je delovanje črevesne flore moteno, npr. pri okužbah, jemanju antibiotikov, stresu in neredni prehrani.

Molkosan ne vsebuje mlečnih beljakovin, maščob in je praktično brez mlečnega sladkorja. Uporabljajo ga lahko tudi tisti, ki mleka ne smejo zaužiti.

Več informacij si preberite na straneh Molkosan in Molkosan Fruit.

Soglasje

Dovoljujem obdelavo osebnih podatkov za namen posredovanja e-novic.  
 
Seznanjen sem s Politiko zasebnosti ter da imam možnost kadarkoli preklicati podano privolitev, kar ne vpliva na zakonitost obdelave pred preklicem privolitve. To lahko storim tako, da v posamezni e-novici kliknem na Odjava oziroma pošljem e-sporočilo z zahtevo na .

Soglašam, da Farmedica d.o.o. Leskoškova 12, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju: upravljavec) obdeluje moje osebne podatke (ime, priimek, e-poštni naslov) za namen posredovanja e-novic.

© 2006-2019 FARMEDICA d.o.o. Ljubljana. Vse pravice pridržane. Izvedba Futurmedia.