A. Vogel - Pionir naravnega zdravljenja že od leta 1923

Alfred Vogel je bil neutruden raziskovalec narave in njenega rastlinskega sveta, svetovni popotnik, nadarjen govornik in pisec. Njegova knjiga »Ljudski zdravnik« je bila v slovenščini razprodana v danes nepredstavljivi nakladi 25.000 izvodov! Bil je človek, ki mu je bilo že za časa njegovega življenja težko najti par v razumevanju, kako deluje in zdravi narava.

Iz njegovega znanja in sposobnosti je nastala družba Bioforce z znamko A.Vogel, ki danes zastopa vse, kar je ustvaril ta pionir naravnega zdravljenja. Bioforce po Voglovih originalnih receptih proizvaja biološko pridelana zdravila naravnega, rastlinskega izvora, izdelke za osebno nego, prehranska dopolnila in zdravo hrano.

Posebnost oz. edinstvenost Voglovih zdravil je v uporabi svežih zdravilnih rastlin. Te so biološko pridelane v neokrnjenih predelih švicarske narave in so uporabljene takoj po žetvi. Alfred Vogel je pri svojem delu namreč ugotavljal, da tinkture iz svežih zdravilnih rastlin delujejo temeljiteje kot tiste iz suhih rastlin. Slednjim je pogosto pred transportom oz. po sušenju potrebno celo dodajati herbicide, kar je bilo za Alfreda Vogla nesprejemljivo. To osnovno načelo je za družbo Bioforce še danes temeljna zaveza.

Seveda pa pri Alfredu Voglu ni šlo samo za zdravila oz. izdelke, temveč tudi za način življenja, odnos do narave, sočloveka ter - življenjsko filozofijo. Ta je tako preprosta in elementarna, da si jo lahko praktično vsakdo vzame kot vodilo, preberete pa si jo lahko prav na novi spletni strani.

Ekipa podjetja Farmedica d.o.o., ki v Sloveniji skrbi za registracijo in uvajanje zdravil A.Vogel, bo spletno stran sproti dograjevala z zdravstvenimi nasveti, informacijami in aktualnostmi iz področja uporabe naravnih, visoko vrednih zdravil rastlinskega izvora. Naše temeljno poslanstvo pri tem je uveljavljanje življenja v ritmu narave.

Vstopite in dobrodošli v svetu Alfreda Vogla! 
www.avogel.si

Za Vašo boljšo izkušnjo in kakovostne vsebine naša spletna stran uporablja t.i. piškotke (več o tem). Prosimo, strinjajte se z namestitvijo piškotkov v vaš brskalnik.    

Strinjam se