Ko peče, neznosno boli, skeli ... in srbi!

Ali lahko spregledamo simptome vnetja sečil?
Prvi sum na vnetje nas spreleti ob nelagodju, ki ga začutimo, ko se odpravimo v toaletne prostore. Tiščanje na vodo postane zelo pogosto in boleče, spremlja pa ga pekoč občutek ob uriniranju. Okužba sečil se lahko hitro prenese tudi na vaginalno področje ali obratno, nazaj do sečnice.

Ob povečanem številu bakterij se lahko vname tudi koža spolovila,čemur botruje neprijetna srbečica. Zaradi stalnega občutka polnega mehurja in strahu pred bolečim odvajanjem začnemo zadrževati urin in dodatno zakrčimo mišičje. Posledično pričnemo uživati tudi manj tekočine, a žal tako le prispevamo k povečanju okužbe. Urin potemni in dobi značilen neprijeten vonj. Vnetje mehurja močno vpliva na naše splošno počutje in storilnost. V času obolenja se komajda lahko spočijemo, nemirno spimo in le stežka opravljamo delovne ali šolske obveznosti. Vnetje sečil le s težavo prebolimo »na nogah«.

Prva pomoč ob znakih vnetja sečil?

     Uporabite CANEPHRON!

  • Je NARAVNO ZDRAVILO, ki pomaga pri akutnem vnetju sečil,ponavljajočih se vnetjih sečil, prirazdraženem mehurju pa tudi pri izpiranju peska iz sečil.
  • Canephron je s svojo unikatno sestavo (tavžentroža, luštrek, rožmarin) že skoraj 50 let v samem vrhu zdravil za enostavne okužbe sečil* (uretritis, cistitis, pielonefritis, prostatitis). *Najbolj pogost povzročitelj okužb so gram negativne bakterije črevesne flore, ki se prenesejo v sečnico. Vnetje sečnega mehurja pa povzročajo tudi virusi in glivice.
  • Ker blaži in odpravlja simptome vnetja sečil:
  • Umiri bolečino in ublaži krče.

Posledično sprosti mišice in lajša izločanje urina.

Z blagim diuretičnim delovanjem pospešuje izločanje bakterij ter jim onemogoča pričvrstitev na steno mehurja in nadaljnji razvoj.

  • V izredno kratkem času pomiri vnetje in prepreči njegovo ponovitev.
  • Zdravilo je priročno pakirano. Ena škatlica zadostuje za eno terapijo. Terapijo je treba izvesti do zadnjega odmerka, saj je učinkovita le v tem primeru.
  • Obložene tablete so majhne in primerne tudi za ljudi, ki imajo težave s požiranjem. Zaradi čistosti sestavin jih lahko uživajo tudi bolniki s celiakijo in sladkorno boleznijo.
  • Canephron lahko uživate tudi ob vaginitisu – vnetju nožnice, ki je pogosto povezano tudi z vnetjem sečil.

Lucija Šušteršič

Želite še več aktualnih vsebin na to temo?

Prijavite se na naše e-novice!

Za Vašo boljšo izkušnjo in kakovostne vsebine naša spletna stran uporablja t.i. piškotke (več o tem). Prosimo, strinjajte se z namestitvijo piškotkov v vaš brskalnik.    

Strinjam se