Iskanje

Filtriraj

Kategorije

Proizvajalci

107 izdelkov ustreza izbranim kriterijem.

Zink Complex

A.Vogel Zink Complex vsebuje kapucinko, vitamin C iz acerole, vitamin D3 iz lišajev ter cink.

Tablete Zink Complex so na voljo v vseh lekarnah in specializiranih prodajalnah v pakiranju po 30 tablet. V kolikor je zaloge v lekarni zmanjkalo, prosite vašega farmacevta, naj vam izdelek naroči in v 24 urah vas bo čakal v lekarni.

Vision Claire - tablete za oči

Prehransko dopolnilo za boljši vid, z dragocenim cinkom, luteinom in zeaksantinom (iz žametnice), ter uprašenim črnim ribezom (vir anticianov).

Tablete A.Vogel Vision Clear so prehransko dopolnilo, na voljo v lekarnah in specializiranih prodajalnah v pakiranju po 30 tablet. V kolikor je zaloge v lekarni zmanjkalo, prosite vašega farmacevta, naj vam izdelek naroči in v 24 urah vas bo čakal v lekarni.

Venagel gel

Venagel gel iz izvlečka semen navadnega divjega kostanja pomaga pri občutku težkih in utrujenih nog.

Venagel je pakiran v tubi po 100g gela. Izdelek je na voljo v vseh lekarnah in specializiranih prodajalnah. V kolikor je zaloge v lekarni zmanjkalo, prosite vašega farmacevta, naj vam izdelek naroči in v 24 urah vas bo čakal v lekarni.

Venaforce® tablete

Venaforce ® je registrirano zdravilo rastlinskega izvora, na osnovi izvlečka semen divjega kostanja, za zdravljenje simptomov kroničnega venskega popuščanja.

Stekleni vsebnik po 60 tablet.

Vaxol® pršilo za uho

Pršilo za uho Vaxol učinkovito topi ušesno maslo ter čisti uho na naraven način.

Stekleni vsebnik po 10 ml.

Sinupret® tablete

Sinupret® tablete so zdravilo rastlinskega izvora, za lajšanje simptomov nahoda. 

Škatla po 50 tablet v pretisnem omotu.

Sinupret® sirup 100ml - od 2.leta

Sinupret® sirup je registrirano zdravilo rastlinskega izvora, za lajšanje simptomov nahoda. Oblika sirupa je še posebej primerna za otroke od 2.leta starosti dalje.

Stekleni vsebnik po 100ml.

Sinupret® exera obložene tablete

Sinupret exera je registrirano zdravilo rastlinskega izvora za lajšanje težav, ki spremljajo vnetje obnosnih votlin.

Škatla po 20 tablet v pretisnem omotu.

Sinupret® kapljice

Kapljice Sinupret® so zdravilo rastlinskega izvora, za zmanjševanje oteklin pri vneti nosni sluznici ter sinusih. Primerne za otroke.

Stekleni vsebnik po 100ml.

Sinupret® BNO tablete

Tablete Sinupret® BNO so zdravilo rastlinskega izvora z močnim delovanjem. Lajšajo simptome nahoda ter pomagajo pri regeneraciji nosne sluznice.

Škatla po 20 tablet v pretisnem omotu.

Santasapina® sirup

Santasapina® sirup je prehransko dopolnilo iz izvlečka smrekovih vršičkov, z blagodejnim delovanjem na dihala.

Prehransko dopolnilo Santasapina sirup je v 200 ml stekleničkah na voljo v vseh lekarnah in specializiranih prodajalnah. V kolikor je zaloge v lekarni zmanjkalo, prosite vašega farmacevta, naj vam izdelek naroči in v 24 urah vas bo čakal v lekarni.

Santasapina® Junior sirup

Sirup Santasapina Junior za otroke in mladostnike je pripravljen iz izvlečka smrekovih vršičkov. Odlikuje ga blag okus ter odsotnost alkohola.

Prehransko dopolnilo A.Vogel Santasapina Junior sirup je v 200 ml stekleničkah na voljo v vseh lekarnah in specializiranih prodajalnah. V kolikor je zaloge v lekarni zmanjkalo, prosite vašega farmacevta, naj vam izdelek naroči in v 24 urah vas bo čakal v lekarni.

prikaži več...

Za Vašo boljšo izkušnjo in kakovostne vsebine naša spletna stran uporablja t.i. piškotke (več o tem). Prosimo, strinjajte se z namestitvijo piškotkov v vaš brskalnik.    

Strinjam se