Slika izdelka Dr. Steinberger - Sok iz aronije

Dobro je vedeti:

Brez laktoze Brez glutena VEGAN

Aronija je 100%  sok iz biološko pridelanih ter prešanih aromatičnih jagod aronije.

Pakiranje

Neto vsebina: 330 ml in 750 ml.

Aronija je nerazredčen sok iz biološko pridelanih aromatičnih jagod aronije, ki rastejo v vzhodni Evropi. Iz vsake jagode je sok iztisnjen le enkrat – tak način izdelave zagotavlja široko paleto naravnih sestavin iz sadežev.

Proizvaja: Dr. Steinberger Nachf., Nemčija

Aronija je na voljo v vseh lekarnah in specializiranih prodajalnah. V kolikor je zaloge v lekarni zmanjkalo, prosite vašega farmacevta, naj vam izdelek naroči in v 24 urah vas bo čakal v lekarni. 

Uporaba, odmerjanje, sestava

Ali ste vedeli...

  • da aronija vsebuje vitamina A in C, vitamine skupine B (B9, B6, B2) in vitamin E, predvsem pa veliko vitamina P? Ta vitamin potrebujemo za pravilno delovanje in absorpcijo vitamina C, pomaga ohranjati vezivno tkivo, skrbi za dobro propustnost kapilar in krepi njihove stene.
  • da vitamina C v aroniji sicer ni veliko, njegovo pomanjkanje pa odtehtajo beta karoteni, antociani (barvila), tanini in čreslovine?
  • da so plodovi aronije bogati s kalcijem, kalijem, manganom, molibdenom, jodom, fosforjem in železom?
  • da se uživanje aronije priporoča vsem, ki imajo težave z ožiljem, krvnim pritiskom, priporočajo pa ga tudi kot učinkovito sredstvo v boju proti različnim boleznim (vnetje ledvic, čir na želodcu, migrena, sladkorna bolezen, izlitje krvi)? Snovi, ki jih vsebujejo sadeži aronije, preprečujejo, da bi se v telesu nabirale večje količine težkih kovin in snovi, ki povzročajo rakava obolenja. Ȉaj priporočajo pri slabokrvnosti in močnih krvavitvah.

100 ml soka vsebuje:

energijska vrednost 219 kJ / 52 kcal
maščobe < 0,5 g
— od tega nasičene maščobne kisline < 0,1 g
ogljikovi hidrati 13 g
— od tega sladkorji (iz sadja) 8,5 g
prehranske vlaknine < 0,5 g
beljakovine < 0,5 g
sol 0,03 g

Sestavina: sok iz biološko pridelane aronije

Pogosta vprašanja

Nobeden od sokov Dr. Steinberger ne vsebuje glutena.

Sorodni izdelki