Slika izdelka Dr. Steinberger - Sok Cranberry

Dobro je vedeti:

Brez laktoze Brez glutena VEGAN

Brusnice izvirajo iz Severne Amerike, kjer jih gojijo še danes. Te velike, temnordeče jagode so že leta 1550 Indijanci uporabljali kot eno osnovnih živil v prehrani, še danes pa je priljubljena hrana Američanov.

Pakiranje

Neto vsebina: 330 ml in 750 ml.

KRATKA PREDSTAVITEV:

Sok Cranberry je nerazredčen sok iz ameriških brusnic, nabranih v Severni Ameriki. Vsebuje 100 % delež sadja in ne vsebuje dodanega sladkorja.

Brusnice so takoj po obiranju stisnjene v stiskalnici. Tako pridobljen sok je napolnjen v steklenice brez dodane vode, sladkorja ali drugih dodatkov, zato mu pravimo neposredno stisnjen sok. Skrbno izbrane surovine, poseben postopek stiskanja in polnjenja zagotavljajo visoko kakovost tega soka.

Proizvaja: Dr. Steinberger Nachf., Nemčija

Uporaba, odmerjanje, sestava

Sok lahko uživate nerazredčen ali ga zmešate z vodo. Lahko ga uporabite za pripravo želeja z okusom brusnice, sadnega namaza ali osvežilnega koktejla ali z njim oplemenitite slane jedi.
Pred uporabo dobro pretresite. Po odprtju shranjujte v hladilniku in porabite v 14 dneh. Usedline na dnu steklenice so naravna lastnost polnovrednih sokov.

Sok Crambarry je priporočljivo uživati enkrat dnevno po 75 ml. Uživamo ga lahko čistega ali ga razredčimo. Sok je na voljo v vseh lekarnah in specializiranih prodajalnah.

V kolikor je zaloge v lekarni zmanjkalo, prosite vašega farmacevta, naj vam izdelek naroči in v 24 urah vas bo čakal v lekarni.

100 ml soka vsebuje:

energijska vrednost 88 kJ / 21 kcal
maščobe < 0,5 g
— od tega nasičene maščobne kisline < 0,01 g
ogljikovi hidrati 4,8 g
— od tega sladkorji (iz sadja) 4,8 g
prehranske vlaknine < 0,5 g
beljakovine < 0,5 g
sol 0,03 g

Sestavina: sok iz ameriške brusnice

Pogosta vprašanja

Razlika je le v rastišču rastline, kar pa nima pomembnega vpliva na sestavine v soku.

Nobeden od sokov Dr. Steinberger ne vsebuje glutena.

Sok je primeren za diabetike saj vsebuje sladkor iz sadja.

Sorodni izdelki

Za Vašo boljšo izkušnjo in kakovostne vsebine naša spletna stran uporablja t.i. piškotke (več o tem). Prosimo, strinjajte se z namestitvijo piškotkov v vaš brskalnik.    

Strinjam se