Slika izdelka Gabezova krema

Gabezova krema pospešuje cirkulacijo ter regeneracijo zdrave ter problematične kože.

Pakiranje

Gabezova krema je na voljo v vseh lekarnah in specializiranih prodajalnah v tubi po 35 g (37 ml).

KRATKA PREDSTAVITEV:

Gabezova krema je primerna za oskrbo kože po fizičnih naporih, saj izboljša lokalno prekrvavljenost in ima dobrodejni vpliv na sklepe. Primerna je tudi za nego obraza. Za gabez (Symphytum off.), je znano, da njegovi izvlečki pospešijo naravno obnovo celic, zato je Gabezova krema A.Vogel primerna tako za starejšo kot tudi aknasto kožo. Tekstura kreme je takšna, da kože ne masti in se po nanosu hitro vpije. Uporabljate jo lahko kot dnevno ali nočno kremo. Na želeno mesto na koži telesa ali obraza jo namažite po potrebi, lahko večkrat na dan.

Izvleček iz gabeza je pridobljen izključno iz svežih, biološko pridelanih rastlin. Postopek izdelave kreme omogoča, da se ohranijo vse dobrodejne lastnosti delovanja rastlin.

Proizvaja: A. Vogel AG, Švica

Izdelek je na voljo v vseh lekarnah in specializiranih prodajalnah. V kolikor je zaloge v lekarni zmanjkalo, prosite vašega farmacevta, naj vam izdelek naroči in v 24 urah vas bo čakal v lekarni.

Več o A. Vogel Gabezovi kremi si lahko preberete tukaj.

Uporaba, odmerjanje, sestava

Gabezova krema je namenjena izboljšanju lokalne prekrvljenosti in oskrbi kože po fizičnih naporih.

Kremo večkrat dnevno vtrite na želeno mesto.

Tinktura iz svežega gabeza, z repičnim oljem in karitejevim maslom.

Ostale sestavine so: voda,  kapusnični alkohol, alkohol, gliceril stearat, glicerin, lisolecitin, sklerocij gumi, tokoferol, ksantanski gumi, pulalan, sončnično olje, natrijev fitat, silica.

 

Sorodni izdelki

Za Vašo boljšo izkušnjo in kakovostne vsebine naša spletna stran uporablja t.i. piškotke (več o tem). Prosimo, strinjajte se z namestitvijo piškotkov v vaš brskalnik.    

Strinjam se