Slika izdelka Bioforce krema - NOVA, spremenjena sestava

Univerzalna zeliščna krema iz naravnih sestavin za nego in zaščito kože.

Pakiranje

Bioforce krema je na voljo v vseh lekarnah in specializiranih prodajalnah v tubi po 35 g (37 ml).

KRATKA PREDSTAVITEV:

Kadar vas pestijo težave s pordelo, suho, razpokano ali celo luščečo se kožo, bo za vas odlična nega z Bioforce kremo. Priporočljiva je za oskrbo kože dojenčkov, pri pordeli koži okoli nosu ob nahodu, pri razpokanih ustnicah ter neodprtih preležaninah.

Bioforce krema je pripravljena po priznanem receptu Alfreda Vogla, pionirja naravnega zdravljenja. Kakovostne naravne sestavine, kot so sončnično olje, šentjanževo olje, čebelji vosek ter tinkture iz svežega ognjiča, ženiklja, žajblja, arnike in virginskega nepozebnika kožo negujejo in vlažijo. Bioforce krema ne vsebuje parfumov, prijeten vonj ji dajejo naravna eterična olja.

Bioforce kremo večkrat na dan nanesite na želeno mesto na koži ter nežno vtrite.

Proizvaja: A. Vogel AG, Švica

Izdelek je na voljo v vseh lekarnah in specializiranih prodajalnah. V kolikor je zaloge v lekarni zmanjkalo, prosite vašega farmacevta, naj vam izdelek naroči in v 24 urah vas bo čakal v lekarni.

Več o A. Vogel Bioforce kremi si lahko preberete tukaj.

Uporaba, odmerjanje, sestava

Bioforce krema mehča in pomirja suho, grobo in razpokano kožo.  Namenjena je suhi, razpokani, lišajasti koži, za nego dojenčkov, preležanin, oskrbi pordele kože.

Kremo večkrat dnevno vtrite na želeno mesto.

Vsebuje 7 zelišč:

šentjanževko, ognjič, ženikelj, žajbelj, arniko in virginski nepozebnik

Sorodni izdelki

Za Vašo boljšo izkušnjo in kakovostne vsebine naša spletna stran uporablja t.i. piškotke (več o tem). Prosimo, strinjajte se z namestitvijo piškotkov v vaš brskalnik.    

Strinjam se