Slika izdelka Echinacea krema

Ehinacea krema z izvlečkom ameriškega slamnika in mačehe je primerna za nego ter regeneracijo razdražene in pordele kože ali vsakdanjo nego.

Pakiranje

Ehinacea krema je na voljo v vseh lekarnah in specializiranih prodajalnah v tubi po 35 g (37 ml).

KRATKA PREDSTAVITEV:

Echinacea krema je namenjena negi pordele ali razdražene kože. Njena uporaba je koristna pri odrgninah ter lažjih površinskih praskah, s pridom pa jo lahko uporabljate tudi po britju. Echinacea krema je primerna za obraz kot dnevna ali nočna krema ter tudi za druge dele telesa. Uporaba je enostavna – po potrebi jo nanesite na prizadete dele telesa ali obraz ter razmažite. Ugotovili boste, da se krema hitro vpije, da kože ne masti, pač pa jo vlaži in ščiti.

Echinacea krema je pripravljena na osnovi kakovostnih naravnih sestavin. Vsebuje izvlečka iz škrlatnega ameriškega slamnika (lat. Echinacea purpurea) ter mačehe (lat. Viola tricolor), ki ju pridobivajo izključno iz svežih zelišč in po postopku, ki omogoča, da se ohranijo vse koristne lastnosti vsebovanih rastlinskih izvlečkov.

Proizvaja: A. Vogel AG, Švica

Izdelek je na voljo v vseh lekarnah in specializiranih prodajalnah. V kolikor je zaloge v lekarni zmanjkalo, prosite vašega farmacevta, naj vam izdelek naroči in v 24 urah vas bo čakal v lekarni.

Več o A. Vogel Echinacea kremi si lahko preberete tukaj.

Na www.avogel.si si lahko preberete tudi Zgodbo o echinaceji.

Uporaba, odmerjanje, sestava

Ehinacea krema pomirja pordelo, razdraženo kožo na obrazu ali drugih delih telesa.

Lahko se uporablja kot dnevna ali nočna krema. Neguje lažje površinske praske oz. odrgnine.

Kremo večkrat dnevno vtrite na želeno mesto. Se hitro vpije in nima mastnega otipa.

Krema vsebuje izvleček iz svežega ameriškega slamnika (Echinacea purpurea).

Sorodni izdelki

Za Vašo boljšo izkušnjo in kakovostne vsebine naša spletna stran uporablja t.i. piškotke (več o tem). Prosimo, strinjajte se z namestitvijo piškotkov v vaš brskalnik.    

Strinjam se