Slika izdelka Dr. Steinberger - BIO zelenjavni sok

Dobro je vedeti:

Brez laktoze Brez glutena VEGAN

Bio sok iz biološko pridelane zelenjave, z dodano jodirano soljo.

Pakiranje

Neto vsebina: 750 ml

Sok je pridobljen iz biološko pridelane zelenjave (paradižnika, korenčka, rdeče pese, zelene, kumaric, kislega zelja, čebule in paprike) ter je popolnoma naraven, brez dodanih konzervansov. Sok je nizkokaloričen.

Dodana mu je jodirana sol, tako da je še posebej primeren za vse, ki jim primanjkuje joda. S skrbno predelavo zelenjave smo v soku ohranili vse pomembne elemente, predvsem minerale, vitamine in vlaknine.

Sladkorni bolniki morajo upoštevati, da 400 ml soka ustreza 1 krušni enoti.

Proizvaja: Dr. Steinberger Nachf., Nemčija

Izdelek je na voljo v vseh lekarnah in specializiranih prodajalnah. V kolikor je zaloge v lekarni zmanjkalo, prosite vašega farmacevta, naj vam izdelek naroči in v 24 urah vas bo čakal v lekarni.

Uporaba, odmerjanje, sestava

Sok priporočamo kot nadomestek manjšega obroka pri raznih dietah, po operativnih posegih ust in ustne votline, ko je žvečenje hrane oteženo oziroma kot dodatek k enolični prehrani, v kateri je premalo zelenjave. Sok uživajte po potrebi. Ȉe želite, ga lahko tudi razredčite z vodo, pogrejete in pripravite kot okusno juho ali pa naredite odlično omako za testenine.

100 ml soka vsebuje:

energijska vrednost 77 kJ / 18 kcal
maščobe < 0,5 g
— od tega nasičene maščobne kisline < 0,1 g
ogljikovi hidrati 3,0 g
— od tega sladkorji (iz sadja) 3,0g
prehranske vlaknine 0,8 g
beljakovine 0,7 g
sol 0,75 g

Sestavine: sok iz bio paradižnika, bio korenja*, bio rdeče pese*, bio kumar*, bio zelene*, bio kislega zelja* (bio zelje in morska sol), bio čebule, morske soli, bio peteršilja, bio bazilike, bio luštreka, bio kopra, bio limone
(*prevreto z mlečno kislino)

Pogosta vprašanja

Nobeden od sokov Dr. Steinberger ne vsebuje glutena.

Sorodni izdelki