Slika izdelka A. Vogel kapljice za oči Extra Intense

A.Vogel kapljice za oči Extra Intense za močno blaženje težav pri razdraženosti in suhosti oči. 

Pakiranje

vsebnik z 10 ml tekočine

KRATKA PREDSTAVITEV:

Suhe, pordele, utrujene oči povzročajo različni dejavniki, med drugim daljša izpostavljenost različnim elektronskim zaslonom, zadrževanje v ogrevanih in klimatiziranih prostorih, neugodni vremenski pogoji, jemanje določenih zdravil, starostno pogojeni razlogi …

Pri omenjenih težavah si lahko pomagate s povsem naravnim pripravkom, ki sestoji iz  hialuronske kisline (naravna, telesu lastna snov) in zdravilne rastline smetlike. Kapljice A.Vogel Extra Intense so brez dodanih konzervansov, primerne tudi za uporabnike kontaktnih leč, uporabljajo pa jih lahko tudi nosečnice in doječe matere.

Več o A.Vogel kapljicah za oči Extra Intense si lahko preberete tukaj.

Proizvaja: A. Vogel B.V., Nizozemska

Izdelek je na voljo v vseh lekarnah in specializiranih prodajalnah. V kolikor je zaloge v lekarni zmanjkalo, prosite vašega farmacevta, naj vam izdelek naroči in v 24 urah vas bo čakal v lekarni.

Uporaba, odmerjanje, sestava

Lajšajo težave pri zelo suhih, pekočih ali utrujenih očeh. Kapljice omogočajo hitro in intenzivno vlaženje površine očesa. Pomirjajo oko in ohranjajo vlažnost očesa. Primerne so tudi za uporabnike kontaktnih leč in za občutljive oči.

Odrasli: v vsako oko kanite po 1 kapljico do 5-krat dnevno.

Hialuronska kislina 2 mg/ml, navadna smetlika (Euphrasia offcinalis), natrijev klorid, borova kislina, dinatrijev tetraborat dekahidrat, voda. Brez konzervansov. Primerne so za vegane.

Navodilo za uporabo

Prosimo, pred uporabo natančno preberite priloženo navodilo.
Navodilo je brezplačno na voljo tukaj ( PDF datoteka).

Sorodni izdelki

Za Vašo boljšo izkušnjo in kakovostne vsebine naša spletna stran uporablja t.i. piškotke (več o tem). Prosimo, strinjajte se z namestitvijo piškotkov v vaš brskalnik.    

Strinjam se