Slika izdelka A. Vogel kapljice za oči

Kapljice za oči na osnovi hialuronske kisline ter izvlečka smetlike, za pomiritev simptomov utrujenih ter izsušenih oči.

Pakiranje

vsebnik z 10 ml tekočine

KRATKA PREDSTAVITEV:

Večodmerne kapljice za oči A.Vogel so namenjene lajšanju težav z očmi, kot so suhost, pordelost, pekoč občutek ter utrujenost oči.

Omenjene težave pogosto nastanejo zaradi sprememb v nastajanju solzne tekočine, daljšega gledanja v različne zaslone, zadrževanja v suhih in klimatiziranih prostorih, zaradi alergij ali zaradi uporabe kontaktnih leč.

Kapljice za oči A.Vogel so brez konzervansov in so primerne tudi med nošenjem kontaktnih leč. Zaradi posebnega pakiranja so kapljice za oči sterilne in jih lahko uporabljamo 6 mesecev po prvem odprtju. Najpomembnejši sestavini kapljic sta hialuronska kislina in izvleček navadne smetlike, ki pomagata navlažiti površino očesa ter ščititi oko pred prekomernim hlapenjem solz. Z omenjenim načinom delovanja ublažimo tudi draženje in neprijeten občutek utrujenih oči. Kapljice za oči so primerne za dolgotrajno uporabo.

V veliko pomoč so lahko uporabnikom kontaktnih leč, uporabljajo pa jih lahko tudi nosečnice in doječe matere.

Več o A. Vogel kapljicah za oči si lahko preberete tukaj.

Proizvaja: A. Vogel B.V., Nizozemska

A. Vogel kapljice za oči so na voljo v vseh lekarnah in specializiranih prodajalnah. V kolikor je zaloge v lekarni zmanjkalo, prosite vašega farmacevta, naj vam izdelek naroči in v 24 urah vas bo čakal v lekarni.

Uporaba, odmerjanje, sestava

Kapljice za oči lajšajo težave pri suhih, pekočih ali utrujenih očeh. Omogočajo hitro vlaženje površine očesa. Pomirjajo oko in ohranjajo vlažnost očesa. Primerne so tudi za uporabnike kontaktnih leč in za občutljive oči.

Odrasli: v vsako oko kanite po 1 kapljico 4- do 5-krat dnevno.
Otroci, starejši od 12 let: v vsako oko kanite po 1 kapljico 1- do 2-krat dnevno.

Hialuronska kislina 1 mg/ml, navadna smetlika (Euphrasia officinalis), natrijev klorid, borova kislina, dinatrijev tetraborat dekahidrat, voda.

A.Vogel Kapljice za oči ne vsebujejo konzervansov. Primerne so za vegane.

Navodilo za uporabo

Prosimo, pred uporabo natančno preberite priloženo navodilo.
Navodilo je brezplačno na voljo tukaj ( PDF datoteka).

Video vsebine

Sorodni izdelki

Za Vašo boljšo izkušnjo in kakovostne vsebine naša spletna stran uporablja t.i. piškotke (več o tem). Prosimo, strinjajte se z namestitvijo piškotkov v vaš brskalnik.    

Strinjam se