Slika izdelka Avenaforce® kapljice

Dobro je vedeti:

Brez laktoze Brez glutena

Kapljice Avenaforce® na osnovi soka cvetočega ovsa za pomiritev in sprostitev v stresnih obdobjih.

Pakiranje

Kapljice Avenaforce® so prehransko dopolnilo, na voljo v lekarnah in specializiranih prodajalnah v pakiranju po 100ml. V primeru, da je v lekarni zmanjkalo zaloge, prosite farmacevta, da vam izdelek naroči in v roku 24 ur vas bo čakal v lekarni.

KRATKA PREDSTAVITEV:

Kapljice Avenaforce® vsebujejo sok, iztisnjen iz svežega, cvetočega ovsa (Avenae sativae herbae rec. Succus), za katerega je znano ugodno delovanje pri težavah, kot so nemir, stres in razdraženost. Izdelane so po originalnem receptu Alfreda Vogla, pionirja naravnega zdravljenja.

Proizvaja: A. Vogel AG, Švica

Več o izdelku Avenaforce® si lahko preberete tukaj.

Uporaba, odmerjanje, sestava

Kapljice Avenaforce® so prehransko dopolnilo, ki se uporabljajo pri razdraženosti, nemiru in nespečnosti.

Odrasli in mladostniki, starejši od 12 let, naj uporabljajo 3-krat do 5-krat dnevno 10 do 15 kapljic (čez dan) in 30 do 40 kapljic pred spanjem. Avenaforce® nakapljamo v kozarec vode in popijemo.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka ne smete prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočamo raznoliko in uravnoteženo prehrano ter zdrav način življenja.

sok svežega cvetočega navadnega ovsa (Avenae sativae herbae rec. succus), etanol (94 % m/m), prečiščena voda.

1 ml (31 kapljic) vsebuje 470 mg soka svežega cvetočega navadnega ovsa (1,7:1). Kapljice vsebujejo 51 vol. % etanola (alkohola).

 

Pogosta vprašanja

Uporaba kapljic Avenaforce® časovno ni omejena. Pri dajši nespečnosti, nemiru in razdraženosti je potrebno ugotoviti vzroke.

Praviloma zaznamo učinke v dobre pol ure po zaužitju Avenaforce® kapljic.

Dolgoletne izkušnje niso prinesle podatkov, ki bi preprečevali sočasno uporabo omenjenih skupin zdravil in prehranskega dopolnila Avenaforce®.

Vse skupine z velikim tveganjem, kot so bolniki z jetrnimi obolenji ali epilepsijo, nosečnice in doječe matere ter otroci naj bodo pri uporabi previdni.

Sorodni izdelki

Za Vašo boljšo izkušnjo in kakovostne vsebine naša spletna stran uporablja t.i. piškotke (več o tem). Prosimo, strinjajte se z namestitvijo piškotkov v vaš brskalnik.    

Strinjam se