Artroforce®

Slika izdelka Artroforce®

Znak registrirano zravilo - Artroforce®

Artroforce je zdravilo rastlinskega izvora na osnovi izvlečka korenine vražjega kremplja, za lajšanje blagih težav skeletnomišičnega sistema. 

Artroforce je tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora, ki vam je lahko v veliko pomoč, kadar imate težave z blagimi bolečinami in vnetji mišično-skeletnega sistema. Zdravilo vsebuje suhi ekstrakt korenine vražjega kremplja (Harpagophytum procumbens D. C. in Harpagophytum zeyheri L. Decne, radix, extractum siccum).

Prednost zdravila Artroforce je ta, da v primerjavi s kemično-sinteznimi protivnetnimi in antirevmatičnimi zdravili, ne povzroča težav v prebavilih. Ravno nasprotno – na prebavo celo dobro deluje. Tudi medsebojno delovanje zdravila Artroforce z drugimi zdravili ni znano, niti niso znane druge oblike neželenih medsebojnih učinkov.

Ker polni učinek zdravila nastopi po približno 2-4 tednih redne uporabe, vam svetujemo, da z jemanjem vztrajate. Tudi dolgotrajna uporaba zdravila Artroforce je varna. Zagoni revmatičnih bolečin in vnetij bodo redkejši in manj intenzivni. Z zdravnikom se posvetujte, če po 4 tednih zdravljenja ne opazite izboljšanja oziroma če se simptomi slučajno poslabšajo.

Več o zdravilu si lahko preberete tukaj.

Dobro je vedeti:

Navodilo za uporabo


Pred uporabo zdravila natančno preberite priloženo navodilo. O tveganjih in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. Navodilo je brezplačno na voljo tukaj ( PDF datoteka).

TV oddaja


© 2006-2019 FARMEDICA d.o.o. Ljubljana. Vse pravice pridržane. Izvedba Futurmedia.