Slika izdelka Artroforce®
Znak registrirano zravilo - Artroforce®

Dobro je vedeti:

Vsebuje laktozo Brez glutena

Artroforce je zdravilo rastlinskega izvora na osnovi izvlečka korenine vražjega kremplja, za lajšanje blagih težav skeletnomišičnega sistema. 

Artroforce je tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora, ki vam je lahko v veliko pomoč, kadar imate težave z blagimi bolečinami in vnetji mišično-skeletnega sistema. Zdravilo vsebuje suhi ekstrakt korenine vražjega kremplja (Harpagophytum procumbens D. C. in Harpagophytum zeyheri L. Decne, radix, extractum siccum).

Prednost zdravila Artroforce je ta, da v primerjavi s kemično-sinteznimi protivnetnimi in antirevmatičnimi zdravili, ne povzroča težav v prebavilih. Ravno nasprotno – na prebavo celo dobro deluje. Tudi medsebojno delovanje zdravila Artroforce z drugimi zdravili ni znano, niti niso znane druge oblike neželenih medsebojnih učinkov.

Ker polni učinek zdravila nastopi po približno 2-4 tednih redne uporabe, vam svetujemo, da z jemanjem vztrajate. Tudi dolgotrajna uporaba zdravila Artroforce je varna. Zagoni revmatičnih bolečin in vnetij bodo redkejši in manj intenzivni. Z zdravnikom se posvetujte, če po 4 tednih zdravljenja ne opazite izboljšanja oziroma če se simptomi slučajno poslabšajo.

Proizvajalec: A. Vogel AG, Švica

Izdelek je na voljo v vseh lekarnah in specializiranih prodajalnah. V kolikor je zaloge v lekarni zmanjkalo, prosite vašega farmacevta, naj vam izdelek naroči in v 24 urah vas bo čakal v lekarni.

Več o zdravilu si lahko preberete tukaj.

Navodilo za uporabo

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom. Navodilo je brezplačno na voljo tukaj ( PDF datoteka).

Video vsebine

Sorodni izdelki