Slika izdelka MENOFORCE® tablete

Dobro je vedeti:

Vsebuje laktozo Brez glutena

Menoforce® je zdravilo rastlinskega izvora v obliki tablet, ki vsebuje izvleček iz svežih listov  žajblja, za lajšanje simptomov menopavze.

Pakiranje

Stekleni vsebnik po 30 tablet, ki zadošča za 30 dni jemanja.

KRATKA PREDSTAVITEV

Menoforce® je tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora, ki vsebuje suhi izvleček iz svežih listov žajbja (Salvia officinalis L.) in se uporablja za lajšanje čezmernega potenja, povezanega z vročinskimi navali v menopavzi, vključno z nočnim potenjem. Navedeno področje uporabe temelji izključno na dolgotrajnih izkušnjah.

Več o zdravilu Menoforce® si lahko preberete tukaj.

Proizvaja: A. Vogel AG, Švica

Uporaba, odmerjanje, sestava

Lajša simptome menopavze kot so čezmerno potenje, povezano z vročinskimi navali in nočno potenje.

Navedena področja uporabe temeljijo izključno na dolgotrajnih izkušnjah.

Zdravilo Menoforce® v obliki tablet lahko uživajo ženske (starejše od 18 let), ki imajo simptome menopavze, kot so čezmerno potenje, vročinski navali in nočno potenje.

Priporočeno odmerjanje je 1 tableta na dan.

Suhi ekstrakt iz svežih listov žajblja (Salvia officinalis L.)

Navodilo za uporabo

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom. Navodilo je brezplačno na voljo tukaj ( PDF datoteka).

Pogosta vprašanja

Menoforce® je tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora, ki vsebuje izvleček iz svežih listov žajblja (Salvia officinalis L.) in se uporablja za lajšanje čezmernega potenja, povezanega z vročinskimi navali, vključno z nočnim potenjem.

Če se simptomi poslabšajo ali se ne izboljšajo v 6 tednih, se morate posvetovati z zdravnikom.

Zdravilo Menoforce® lahko jemljete skupaj z zdravili za HNT, ki jih je predpisal vaš ginekolog.

Da. Uporaba zdravila Menoforce® pri osebah s sladkorno boleznijo tipa 1 ali 2 ni omejena.

Zdravilo Menoforce® vsebuje saharozo lavrat (10,2 mg v 1 tableti). Če vam je zdravnik povedal, da ne prenašate nekaterih sladkorjev, se pred uporabo tega zdravila posvetujte z zdravnikom.

Za Vašo boljšo izkušnjo in kakovostne vsebine naša spletna stran uporablja t.i. piškotke (več o tem). Prosimo, strinjajte se z namestitvijo piškotkov v vaš brskalnik.    

Strinjam se