Slika izdelka Kelp tablete

Dobro je vedeti:

Brez laktoze Brez glutena VEGAN

Tablete Kelp iz rjavih morskih alg Macrocystis pyrifera so naraven vir joda, ki ima pomembno vlogo pri delovanju ščitnice.

Tablete Kelp predstavljajo bogat vir naravnega joda, saj so pripravljene na osnovi rjavih morskih alg Macrocystis pyrifera.

Za jod je znano, da ima pomembno vlogo pri nastajanju ščitničnih hormonov in normalnem delovanju ščitnice. Poleg tega je potreben za normalno rast otrok, prispeva pa tudi k ohranjanju zdrave kože in pravilnemu delovanju živčnega sistema.

Odmerek treh tablet na dan predstavlja za otroke nad 11 let in odrasle pokritje dnevnih potreb po tem mineralu. Prehransko dopolnilo Kelp je priporočljivo za tiste ljudi, ki jim primanjkuje joda, ne smejo pa ga uživati ljudje s prekomerno delujočo ščitnico ter tisti, ki so preobčutljivi na jod ali katero drugo sestavino tablet.

Proizvajalec: Bioforce AG, Švica

Izdelek je na voljo v vseh lekarnah in specializiranih prodajalnah. V kolikor je zaloge v lekarni zmanjkalo, prosite vašega farmacevta, naj vam izdelek naroči in v 24 urah vas bo čakal v lekarni.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za raznovrstno in uravnoteženo prehrano. Priporočenega dnevnega odmerka ne smete prekoračiti.

Več o A. Vogel Kelp tabletah si lahko preberete tukaj.