Slika izdelka Olje pšeničnih kalčkov

Dobro je vedeti:

Brez laktoze Vsebuje gluten VEGAN

Olje pšeničnih kalčkov A. Vogel je prehransko dopolnilo z naravnim virom vitamina E, ki ščiti celice pred oksidativnim stresom. 

Pakiranje

Prehransko dopolnilo A.Vogel Olje pšeničnih kalčkov je na voljo v vseh lekarnah in specializiranih prodajalnah v 100 ml stekleničkah. V kolikor je zaloge v lekarni zmanjkalo, prosite vašega farmacevta, naj vam izdelek naroči, in v 24 urah vas bo čakal v lekarni.

KRATKA PREDSTAVITEV:

Olje pšeničnih kalčkov A. Vogel je prehransko dopolnilo, ki je namenjeno odraslim, kadar potrebujejo dodatek vitamina E. 

Olje pšeničnih kalčkov je na voljo tudi v obliki kapsul.

Proizvajalec: A. Vogel AG, Švica

Več o A. Vogel Olju pšeničnih kalčkov si lahko preberete tukaj.

Uporaba, odmerjanje, sestava

Za vitamin E je znano, da ima pomembno vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.Pšenični kalčki so eden izmed najbogatejših virov naravnega vitamina E. Za pridobivanje olja uporabljajo skrbno nadzorovan postopek stiskanja kalčkov. Na ta način pridobljeno Olje pšeničnih kalčkov A. Vogel je popolnoma naravno in je brez dodanih drugih primesi.

Odrasli: 2 krat dnevno zaužijte 1 čajno žličko pred obrokom (1 čajna žlička vsebuje 11,7 do 13,4 mg naravnega E vitamina).

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka ne smete prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočamo raznoliko in uravnoteženo prehrano ter zdrav način življenja.

olje pšeničnih kalčkov (vsebuje gluten). 10 g olja (pribl. 2–3 čajne žličke) vsebuje 21,6 mg vitamina E = 180 % priporočenega dnevnega vnosa

Vsebnost (100g olja):

Energijska vrednost  928 kcal
Beljakovin  0 g
Ogljikovih hidratov  0 g
Maščob/olja pšeničnih kalčkov:  99,5 g
- enkrat nenasičenih maščob 14 g
- večkrat nenasičenih maščob 68 g
Holesterol  0 mg

Sorodni izdelki

Za Vašo boljšo izkušnjo in kakovostne vsebine naša spletna stran uporablja t.i. piškotke (več o tem). Prosimo, strinjajte se z namestitvijo piškotkov v vaš brskalnik.    

Strinjam se