Slika izdelka Olje pšeničnih kalčkov v kapsulah

Dobro je vedeti:

Brez laktoze Vsebuje gluten

Olje pšeničnih kalčkov v obliki kapsul je naraven vir vitamina E, za zaščito celic pred oksidativnim stresom.

Pakiranje

Prehransko dopolnilo A.Vogel Olje pšeničnih kalčkov v kapsulah je na voljo v vseh lekarnah in specializiranih prodajalnah v pakiranju po 120 kapsul. Olje pšeničnih kalčkov je na voljo tudi v 100ml steklenički. V kolikor je zaloge v lekarni zmanjkalo, prosite vašega farmacevta, naj vam izdelek naroči, in v 24 urah vas bo čakal v lekarni.

KRATKA PREDSTAVITEV:

A.Vogel Olje pšeničnih kalčkov v kapsulah je prehransko dopolnilo, priporočljivo za odrasle in mladostnike nad 11. letom starosti, ki jim primanjkuje vitamina E. Zanj je znano, da ima pomembno vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Proizvajalec: A. Vogel AG, Švica

Več o izdelku si lahko preberete tukaj.

Uporaba, odmerjanje, sestava

A.Vogel olje pšeničnih kalčkov je pridobljeno po skrbno nadzorovanem postopku stiskanja pšeničnih kalčkov, ki so eden nabogatejših virov vitamina E. Ne vsebuje primesi in je popolnoma naravno. E vitamin sodeluje v številnih procesih, med drugim ščilti celice pred oksidativnim stresom.

Odrasli 3- do 4-krat dnevno 1 kapsulo (22,5 – 30 mg vit.E)

Mladostniki od 11. do 14. leta 1-krat dnevno 1 kapsulo (7,5 mg vit.E)

Kapsule zaužijte pred obrokom z veliko tekočine. Kapsul ne razpolavljajte.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka ne smete prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočamo raznoliko in uravnoteženo prehrano ter zdrav način življenja.

Hladno stisnjeno olje pšeničnih kalčkov (96 %) (vsebuje gluten), D alfa-tokoferol, ovojnica kapsule: želatina, sredstvo za ohranjanje vlage: glicerol.

Vsaka kapsula vsebuje 7,5 mg vitamina E, ki je koristen dodatek k prehrani.

Sorodni izdelki

Za Vašo boljšo izkušnjo in kakovostne vsebine naša spletna stran uporablja t.i. piškotke (več o tem). Prosimo, strinjajte se z namestitvijo piškotkov v vaš brskalnik.    

Strinjam se