Isla Cassis®

Isla Cassis® so pastile rastlinskega izvora, ki vsebujejo izvleček islandskega lišaja, prijeten okus črnega ribeza in 10 mg vitamina C.

Pastile Isla Cassis® ne vsebujejo sladkorja, zato so primerne za diabetike in za otroke, pri katerih ima lahko sladkor slab vpliv na zobno sklenino.

V zraku, ki ga dihamo, je veliko mikroorganizmov, ki povzročajo bolezni in izzivajo obrambni sistem našega telesa. Kadar smo zdravi, se telo brez težav brani pred njimi, ko pa je sluznica v ustih in žrelu razdražena, se bolezenski mikrobi nanjo lažje vežejo in prodrejo v notranjost.

Sluzi islandskega lišaja kot balzam prekrijejo sluznico grla in žrela ter jo s tem zavarujejo pred nadaljnjim draženjem, suhim in onesnaženim zrakom. Vzdražena sluznica se tako hitreje pomiri in vzpostavi svojo naravno obrambo.
Pastile se uporabljajo pri stanjih, kot so draženje h kašlju in hripavosti, preobremenitev glasilk (pri govornikih, učiteljih, pevcih in igralcih), dihanje suhega zraka (kadar je prostor ogrevan in klimatiziran), omejeno dihanje skozi nos (pri prehladih in športnih aktivnostih).

Pastile Isla Cassis® lahko uporabljajo otroci, starejši od 4 let.

Medicinski pripomoček Isla Cassis® je na voljo v pakiranju po 30 pastil in v družinskem pakiranju po 60 pastil pastil v lekarnah in specializiranih prodajalnah brez recepta.

Ostali izdelki iz družine Isla: Isla Mint®, Isla Ginger®, Isla Moos®, Isla Medic® in Isla Junior®.

Za Vašo boljšo izkušnjo in kakovostne vsebine naša spletna stran uporablja t.i. piškotke (več o tem). Prosimo, strinjajte se z namestitvijo piškotkov v vaš brskalnik.    

Strinjam se