Slika izdelka Dr. Steinberger - BIO naravni napitek iz pšenične trave

Dobro je vedeti:

Brez laktoze Brez glutena VEGAN

Okusen napitek iz pšenične trave s sokom jabolk, limone in agave ter izvlečkom zelenega čaja.

Pakiranje

Neto vsebina: 750 ml

KRATKA PREDSTAVITEV:

Bio napitek iz pšenične trave z izvlečkom zelenega čaja, jabolčnim sokom, gostim sokom iz agave, limoninim sokom in mikroalgami. Vsebuje najmanj 20 % delež sadja.
Mnoge ljudi že stoletja prevzema ideja o pripravi napitka iz svežih, komaj skaljenih pšeničnih trav. Prihranite si čas za pripravo domačega napitka in poskusite že pripravljen napitek Dr. Steinbergerja.

Proizvaja: Dr. Steinberger Nachf. Nemčija

Uporaba, odmerjanje, sestava

Napitek iz pšenične trave je temelj marsikaterega naravnega zdravljenja, saj ima izjemne lastnosti pri regeneraciji teles. Vitamini iz jabolk, limone in sok agave pripomorejo k boljšemu imunskemu sistemu. Zeleni čaj pa zaradi visoke vsebnosti polifenolnih spojin ščiti delovanje srca in ožilja. Kofein, ki ga vsebuje zeleni čaj deluje spodbujevalno na centralni živčni sistem in tako prepreči utrujenost in zaspanost.

Sladkorni bolniki morajo upoštevati, da 127 ml soka ustreza 1 krušni enoti.

Priporočamo, da zaužijete 100 ml napitka dnevno, najbolje po zajtrku.

Sok je na voljo v vseh lekarnah in specializiranih prodajalnah. V kolikor je zaloge v lekarni zmanjkalo, prosite vašega farmacevta, naj vam izdelek naroči in v 24 urah vas bo čakal v lekarni.

100 ml soka vsebuje:

energijska vrednost 168 kJ / 40 kcal
maščobe < 0,5 g
— od tega nasičene maščobne kisline < 0,1 g
ogljikovi hidrati 9,5 g
— od tega sladkorji (iz sadja) 9,4 g
prehranske vlaknine < 0,5 g
beljakovine < 0,5 g
sol 0,03 g

Sestavine:bio sok pšenične trave (45 %), bio izvleček zelenega čaja (voda in 0,1 % bio zelenega čaja), bio jabolčni sok (22 %), bio gosti sok iz agav, bio limonin sok (3 %), bio mikroalga spirulina (0,2 %), stabilizator: pektin

Pogosta vprašanja

Nobeden od sokov Dr. Steinberger ne vsebuje glutena.

Sok je primeren za diabetike saj vsebuje sladkor iz sadja.

Sorodni izdelki

Za Vašo boljšo izkušnjo in kakovostne vsebine naša spletna stran uporablja t.i. piškotke (več o tem). Prosimo, strinjajte se z namestitvijo piškotkov v vaš brskalnik.    

Strinjam se