Aesculo® gel »L« proti ušem

Slika izdelka Aesculo® gel »L« proti ušem

Aesculo® gel je učinkovito naravno sredstvo v boju proti naglavnim in sramnim ušem ter gnidam. Primeren je za odrasle in otroke. Gelu je priložen poseben glavnik, s katerim po uporabi izčešemo gnide.


Posebnost gela:

Gel ne deluje na uši na osnovi kemičnih lastnosti, temveč jih v celoti oblije in zaduši. Pri tem pomaga pri raztapljanju veziva, s katerim so gnide pritrjene na lase. Po uporabi gela jih zato lažje izčešemo s priloženim gostim glavnikom.

Pred uporabo natančno preberite navodila in »10 zapovedi«, ki so priložena vsaki embalaži.

Proizvaja: Medice, Nemčija

Izdelek je na voljo v vseh lekarnah in specializiranih prodajalnah. V kolikor je zaloge v lekarni zmanjkalo, prosite vašega farmacevta, naj vam izdelek naroči in v 24 urah vas bo čakal v lekarni.

Uporaba


Gel pri uporabi enakomerno porazdelite po laseh in nežno vmasirajte v lasišče. Ker morajo biti lasje res dobro prepojeni z gelom, lahko pri dolgih in gostih laseh brez pomislekov nanesete več gela. Ȉe imate pri roki kapo za tuširanje, jo za čas trajanja delovanja gela namestite na glavo. Gel pustite delovati približno 60 minut, nato lase in lasišče dobro sperite z uporabo šampona, jih posušite oz. obrišite s svežo brisačo in prečešite s posebnim finim glavnikom, ki je priložen.

Sestava


Kokosovo olje in njegovi derivati, voda, Ceteth 20, Ceteth – 40, carbomer, α-tokoferol, jojobino olje.

Pakiranje


Neto vsebina je 100 ml.

Navodilo za uporabo


Prosimo, pred uporabo natančno preberite priloženo navodilo.
Navodilo je brezplačno na voljo tukaj ( PDF datoteka).

© 2006-2019 FARMEDICA d.o.o. Ljubljana. Vse pravice pridržane. Izvedba Futurmedia.