Slika izdelka Dentaforce ustna voda

Zeliščna ustna voda iz osvežilnih zelišč za nego ustne votline ter svež zadah.

Pakiranje

Dentaforce ustna voda je na voljo v vseh lekarnah in specializiranih prodajalnah v 100 ml steklenički.

KRATKA PREDSTAVITEV:

Vam dlesni ob ščetkanju zob s ščetko ali pri uporabi zobne nitke pogosto krvavijo?

Dentaforce zeliščna ustna voda vam je lahko v pomoč pri omenjenih težavah, saj razkužuje, krepi dlesni in hkrati daje dolgotrajen svež dah. Tudi če nimate težav, je lahko del splošne zobne in ustne nege.

Pripravljena je na osnovi vode, alkohola, izvlečkov ratanije, sladkega janeža, poprove mete, rdečega sandalovca, žajblja, navadnega bedrenca, navadnega ženiklja, dišečega klinčevca, komifore, cejlonskega cimetovca in zvezdastega janeža.

Ustno vodo Dentaforce žvrkljajte vmešano v vodo, in sicer tri brizgljaje raztopine na kozarec vode. V ustih zadržite, žvrkljajte in grgrajte približno eno minuto. Nerazredčeno ustno vodo Dentaforce lahko nežno vtirate s prsti v dlesni za boljšo prekrvavljenost, razkuževanje in krepitev dlesni ter nato usta izplaknete.

Proizvaja: A. Vogel AG, Roggwil, Švica

Izdelek je na voljo v vseh lekarnah in specializiranih prodajalnah. V kolikor je zaloge v lekarni zmanjkalo, prosite vašega farmacevta, naj vam izdelek naroči in v 24 urah vas bo čakal v lekarni.

Več o A. Vogel Dentaforce ustni vodi si lahko preberete tukaj.

Uporaba, odmerjanje, sestava

Dentaforce ustna voda je namenjena zobni in ustni negi. Pomaga pri vnetih, krvavečih dlesni, osveži dah in krepi dlesni.

Zjutraj in zvečer v kozarec vode primešajte tri brizge raztopine, žvrkljajte v ustih pol minute do ene minute in grgrajte. Za dobro prekrvljenost in krepitev dlesni kot tudi za njihovo razkuževanje, nerazredčeno ustno vodo nežno s prsti vtirajte v dlesni in nato sta izplaknite.

Ustna voda vsebuje vodo, alkohol, ratanijo, sladki janež, poprovo meto, rdeči sandalovec, žajbelj, navadni bedrenc, navadni ženikelj, nageljnove žbice, miro, cejlonski cimetovec in zvezdasti janež.

Video vsebine

Sorodni izdelki

Za Vašo boljšo izkušnjo in kakovostne vsebine naša spletna stran uporablja t.i. piškotke (več o tem). Prosimo, strinjajte se z namestitvijo piškotkov v vaš brskalnik.    

Strinjam se