Družina ISLA

Predstavniki družine Isla so Isla Moos, Isla Mint, Isla Cassis, Isla Ginger, isla Junior, Isla Medic Voice ter Isla Medic Acute.


Vseh sedem vsebuje izvleček islandskega lišaja, ki se najpogosteje uporablja za zdravljenje težav z dihali. Pomaga pri suhem in dražečem kašlju, hripavosti, preobremenitvi glasilk, pekočem in bolečem žrelu, vdihavanju suhega zraka, omejenem dihanju skozi nos. Ker islandski lišaj deluje tudi tako, da sluznico zaščiti, je ob uporabi pastil Isla možnost, da pride do zgoraj naštetih znakov, manjša.

Dnevno lahko v ustih raztopimo 6 – 8 pastil (odvisno od vrste pastil), uporabljamo pa jih lahko tudi hkrati z lokalnimi antiseptiki. Isla Moos, Isla Mint, Isla Cassis, Isla Ginger, Isla Junior, Isla Medic Voice in Isla Medic Acute so medicinski pripomočki rastlinskega izvora, primerni tudi za otroke, starejše od 4-ih let (z izjemo Isla Medic Acute in Isla Medic Voice, ki sta namenjena otrokom od 6. leta starosti).

Več o Isla Moos, Isla Mint, Isla Cassis, Isla Ginger, Isla Junior, Isla Medic Voice in Isla Medic Acute.

Želite še več aktualnih vsebin na to temo?

Prijavite se na naše e-novice!

Za Vašo boljšo izkušnjo in kakovostne vsebine naša spletna stran uporablja t.i. piškotke (več o tem). Prosimo, strinjajte se z namestitvijo piškotkov v vaš brskalnik.    

Strinjam se