Koristni članki

Družina ISLA


Predstavniki družine Isla so Isla Moos, Isla Mint, Isla Cassis ter Isla Ginger.

druzina_isla

Vsi štirje vsebujejo izvleček islandskega lišaja, ki se najpogosteje uporablja za zdravljenje težav z dihali. Pomaga pri suhem in dražečem kašlju, hripavosti, preobremenitvi glasilk, pekočem in bolečem žrelu, vdihavanju suhega zraka, omejenem dihanju skozi nos. Ker islandski lišaj deluje tudi tako, da sluznico zaščiti, je ob uporabi pastil Isla možnost, da pride do zgoraj naštetih znakov, manjša.

Dnevno lahko v ustih raztopimo 6 – 8 pastil, uporabljamo pa jih lahko tudi hkrati z lokalnimi antiseptiki. Isla Moos,  Isla Mint, Isla Cassis in Isla Ginger so medicinski pripomočki rastlinskega izvora, primerni tudi za otroke, starejše od 4-ih let.

Več o Isla Moos, Isla Mint, Isla Cassis in Isla Ginger.

Soglasje

Dovoljujem obdelavo osebnih podatkov za namen posredovanja e-novic.  
 
Seznanjen sem s Politiko zasebnosti ter da imam možnost kadarkoli preklicati podano privolitev, kar ne vpliva na zakonitost obdelave pred preklicem privolitve. To lahko storim tako, da v posamezni e-novici kliknem na Odjava oziroma pošljem e-sporočilo z zahtevo na .

Soglašam, da Farmedica d.o.o. Leskoškova 12, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju: upravljavec) obdeluje moje osebne podatke (ime, priimek, e-poštni naslov) za namen posredovanja e-novic.

© 2006-2019 FARMEDICA d.o.o. Ljubljana. Vse pravice pridržane. Izvedba Futurmedia.