Dr. Steinberger - BIO napitek iz ječmenove trave

Slika izdelka Dr. Steinberger - BIO napitek iz ječmenove trave

Ječmen je eno najstarejših žit, v človeški prehrani pa je poznan in uporabljan že dolgo. Ječmenova trava vsebuje ogromno koristnih snovi, ki jih naš organizem z lahkoto presnovi in uporabi v svojih procesih. Tega so se zavedale že starodobne civilizacije, kot sta egipčanska in rimska, ki sta ječmenovo travo uporabljali s svoji prehrani in zdravilstvu.

Poleg visoke vsebnosti klorofila je v ječmenovi travi veliko vitaminov iz skupine B (B1, B2, B6, B12), ter vitamini C, E in K. Vsebuje tudi preko 50 različnih mineralov, med njimi kalcij, krom, natrij, jod, železo, baker in magnezij.

Sladkorni bolniki morajo upoštevati, da 250 ml napitka ustreza 1 krušni enoti.

Priporočamo, da dnevno zaužijete 100 ml Bio napitka iz ječmenova trave, najbolje po zajtrku.

Proizvaja: Dr. Steinberger Nachf. Nemčija

Dobro je vedeti:

Izdelek je na voljo v vseh lekarnah in specializiranih prodajalnah. V kolikor je zaloge v lekarni zmanjkalo, prosite vašega farmacevta, naj vam izdelek naroči in v 24 urah vas bo čakal v lekarni.

Uporaba


Za dobro delovanje organizma je pomembno, da ohranjamo njegovo notranje ravnovesje. To lahko zagotovimo z zdravim življenjskim slogom in raznovrstno prehrano. Napitek iz ječmenove trave je odlična popestritev prehrane.

Sestava


Vsebnost (v 100 ml):

  • energijska vrednost: 203 kJ (48 kcal)
  • beljakovin: 0,2 g
  • ogljikovi hidrati: 11,3 g

od tega sladkor: 11,1 g

  • maščobe: <0,1 g

od tega nasičene maščobne kisline: <0,05 g 

  • balastne snovi: 0,2 g
  • natrij: <0,01 g

Sestavine: sok iz bio ječmenove trave (45 %), bio jabolka (37 %), kaša iz bio manga (8 %), izvleček bio čaja rooibos (voda, bio čaj rooibos -0,1 %), bio agavin sirup.

Bio napitku iz ječmenove trave je dodan jabolčni sok, mangova kaša, izvleček čaja rooibos in agavin sirup. Vsebuje najmanj 45 % delež sadja.

Pakiranje


Neto vsebina: 750 ml

Pogosta vprašanja


Ali ta sok vsebuje gluten?

Nobeden od sokov Dr. Steinberger ne vsebuje glutena.

© 2006-2017 FARMEDICA d.o.o. Ljubljana. Vse pravice pridržane. Izvedba Futurmedia.